JOŠ JEDNA KOVID-TRAGEDIJA U SRBIJI! Cela porodica umrla za 10 dana, svi bili vakcinisani

Cela porodica iz Leskovca, majka, otac i ćerka, zavijena je u crno, nakon što su sva tri člana preminula za 10 dana.

Ilustracija

Kako piše portal Rešetka najpre je preminula majka, zatim ćerka, a juče i otac. Pretpostavlja se da su svi preminuli od korona virusa.

Ćerka i otac bili su pozitivni na Kovid-19, a majka, čiji su rezultati bili negativni, umrla je od srčanog udara. Svi su bili po treći put vakcinisani.

Familija koja danas sahranjuje i sedamdesetšestogodišnjeg oca, glavu kuće, skrhana je bolom i u šoku. Takođe i komšije.

– Ne mogu da verujem da sam ih pre dve nedelje sve tu videla srećne, nasmejane, okupljene u dvorištu na porodičnom ručku, igrali su se sa unučićima. A onda je krenuo pakao – priča sva u suzama komšinica iz Hisarske ulice.

Zbog sumnje da imaju koronu, iako su tri puta bili vakcinisani, svi su se testirali, a rezultati su najpre pokazali da je pozitivna pedesetsedmogodišnja ćerka. Sa pridruženim bolestima, ona je preminula u niškoj bolnici 23. oktobra.

– Majci (75) je prestalo da kuca srce nedelju dana ranije. Njen muž, već je imao obostranu upalu pluća, ali tada nije bio u bolnici, doktor ga je poslao kući. Kada mu se stanje pogoršalo, otišli smo privatno da se pregleda, tada mu je ustanovljen kovid i tek tada je primljen u bolnicu i bio je na bolničkom lečenju. Žena je umrla od brige i stresa za detetom i mužem. Umro je ne znajući ni da mu je ćerka umrla – rekao je za Rešetku njegov unuk.

(Tpknews.com/Telegraf)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Pročitajte i
Close
Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker