SVI PITAJU ZAŠTO: Smrt dve mlade devojke odmah posle druge doze vakcine, potresla Sloveniju i Francusku (VIDEO)

Sofija Benharira je šesnajstogodišnjakinja, koja je iznenada umrla u utorak 20. septembra, pošto je doživela srčani udar u svojoj srednjoj školi Le lycée Valabre Gardenne.

Preminula devojčica Sofija Benharira (16) posle vakcinacije

Bila je do tada savršeno zdrava, a drugu dozu Fajzer vakcine protiv Kovid-19 je primila 14. septembra, nakon čega je iznenada kolabirala i odvezena je u bolnicu gde je nakon nekoliko časova preminula. Porodici su lekari rekla da je razlog – tromboza?!

Isto kao i kod mlade Slovenke (20) koja je u četvrtak 29. septembra doživela moždani udar zbog tromboze i preminula je nakon vakcine Džonson&Džonson, koja je potom hitno zabranjena u ovoj zemlji.

Ove mlade devojke koje su tragično preminule, iako nisu imale nikakvu specifičnu istoriju bolesti i bile su izvanrednog zdravlja, nemaju pravo na naslovnice u medijima, one su cenzurisane jer ne odgovaraju korona agendi, o njima pišu nekolicina nezavisnih medija i narod na društvenim mrežama dok im potpuno ne ukinu i taj glas s obzirom da jutjub od danas briše sve sadržaje koji na bilo koji način ugrožavaju vakcine i korona agendu globalista.

Koliko će još dece biti žrtvovano u potrazi za ogromnim profitom farmako mafije?

Sofijina kuma je ostavila kratak tekst na društvenoj mrežia Twitter:

„Sofija je imala samo 16 godina kada je prošlog utorka iznenada umrla od tromboze. Nije imala nikakvu specifičnu istoriju bolesti i bila je izvanrednog zdravlja. Drugu dozu Fajzerove vakcine protiv kovida primila je 14. septembra“.

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Pre neki dan pojavio se tekst medicinske sestre koja kaže da med. radnici neće da se vakcinišu jer u bolnici svakodnevno gledaju mlade koji ili umiru ili imaju teške nus pojave od vakcina. Ja ne osudjujem med.radnike što neće vakcinu. Svako voli da živi i bude zdrav. Oni najbolje znaju kakva je vakcine i koje su posledice.
    U Kanadi njihova štampa je otvoreno pisala o tome da se stotine mladih do sad javilo sa srčanim problemima posle vakcinisanja.
    Kao što svi vidimo naše lekare to ne zanima. Oni rešavaju problem tako što ne priznaju ni smrt, ni nuspojave od vakcina.
    Čak sam gledala jednog doktora na televiziji koji reče pa ostade živ, da vakcine nemaju nikakve nuspojave.
    Šta reći a ne zaplakati? Eto Koliko je njima stalo do našeg zdravlja.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker