KOSTOLČANKA NAPRAVILA KARAMBOL: Mortuz pijana kolima sletela sa puta i udarila u parkirani automobil

Saobraćajna policija u Braničevskom okrugu, tokom vikenda, zadržali su devojku i petoricu muškaraca koji su automobilima upravljali pod dejstvom alkohola.

Foto: Ilustracija/ST/N.M.

Saobraćajna policija je u Кostolcu zaustavila vozača (44) „hjunadija“ koji je automobilom upravljao sa 1,72 promila alkohola u organizmu, kao i devojku (31) koja je upravljajući automobilom „reno“ sa 2,27 promila alkohola, sletela sa puta i udarila u parkirani automobil, pri čemu je nastala samo materijalna šteta.

Saobraćajna policija je u Velikom Gradištu i okolini ovog mesta isključila iz saobraćaja vozača „golfa“ (50), „škode“ (45) i „mercedesa“ (68) koji su automobilima upravljali sa 2,15, 1,37 i 1,48 promila alkohola u organizmu.

Saobraćajna policija je u Požarevcu zaustavila mladića (27) koji je automobilom „audi“ upravljao sa 1,69 promila alkohola u organizmu, koji je prvo odbio da stane, a kada ga je patrola zaustavila i da pokaže dokumenta.

Protiv vozača je podneta prekršajna prijava po Zakonu o javnom redu i miru i on je u skraćenom postupku priveden sudiji za prekršaje koji mu je izrekao novčanu kaznu u iznosu od 150.000 dinara, zaštitnu meru zabrane upravljanja vozilom 8 meseci, kao i 14 kaznenih poena.

Protiv vozača su podnete prekršajne prijave po Zakonu o bezbednosti saobraćaja.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker