ZAVETNICI OPŠTINE KUČEVO: “Ne ulazimo ni u kakve blokove, nastupamo samostalno!”

– Budući da se poslednjih dana podigla velika prašina zbog posete Milice Đurđević Stamenkovski, predsednice Srpske stranke Zavetnici i formiranja Opštinskog odbora Zavetnika u Opštini Kučevo, sa različitih strana pristizale su kojekakve izmišljene vesti, neproverene informacije, pokušaji raznoraznih marginalnih političkih subjekata da osujete odluku odbornika Zavetnika, Slađana Miljkovića i volju građana Kučeva – piše u saopštenju Zavetnika opštine Kučevo koje prenosimo u celosti.

Foto: Promo

– Srpska stranka Zavetnici podržava svaki vid borbe protiv korupcije, kriminala, partokratije, jednoumlja, nepotizma i sve političke organizacije koje dele vrednosti za koje se zalažemo, imaće u nama sagovornika, podršku, razumevanje i kolegijalnost.

Ali, kao što je već svima dobro poznato da je Srpska stranka Zavetnici jedina od svih političkih stranaka samostalno ušla u parlament i ostvarila parlamentarni status na republičkom nivou, građani treba da znaju da ćemo taj pravac nastaviti i u lokalnom parlamentu Kučeva – zaključili su saopštenju Zavetnici opštine Kučevo.

S poštovanjem,
Opštinski odbor Zavetnika Kučevo

PROČITAJ I

24 Komentari

  1. Jel to Vucic tražio da promenite mišljenje? Razočarali ste me a hteo sam da se učlanim kod vas. Znači, Janošević je formirao ovu stranku? Bruka od stranke, imate članova za jedan automobil.

  2. Е бре Миљковићу, мислила сам да си опозиција кад оно ти си Новицина продужена рука. Шта си тражио код зелених ако ћеш да изиграваш Новицину опозицију? Много си ме разочарао. Нема ништа од тебе

  3. Ha ha ha, nismo ni mislili da su Zavetnici opozicija. Miljkovic je tri dana izigravao opoziciju a onda opet u staro jato

  4. E moj Miljkovicu, kao po obicaju,opet si se prodao.Ionako ti niko nije ni verovao a sada si sam sebe zacementirao.Ni tvoja zena nece da podrzi tu tvoju stranku.Lepo mi je rekao moj kum Novica da ce da ti da neku paricu i ti ces odma da pristanes.

  5. Za Miljkovića i njegove Zavetnike neće da glasa ni njegov tata. U narodu kažu za ovakve da su prodajne duše. Mislio sam da si opozicija kad ono zvao te Nole i odmah si promenio ploču.

  6. Jel bre komsija Miljkovicu nemo da si mi se skucajno javio vise u zivotu bre opet si me zaj*bo.Pljuje te bre ceo Zelenik

  7. Narode, zar ne vidite da Zavetnici zamajavaju narod. Njima je glavni cilj Kosovo i Rusija. Oba cilja su iluzija. Kad ste culi da su nesto rekli protiv Vucica? Odakle im pare za kampanju? Nisu se skidali sa televizije

  8. Миљковићу дођи ти код нас у СНС да правимо коалицију знам да патиш за нама. Можеш да пишеш и молбу да те вратимо у СНС али мора прво да напишеш и извињење

  9. Malopre sam pogledao fotografiju i video Miljkovića na sastanku kod Zelenih. Verujem da je dogovorio koaliciju sa Zelenima a onda je Vučić naredio da mora kontra.

  10. Dali su njemu otkaz i njegovoj zeni u dom kulture i on se naljutio na njegovog brata Novicu. Sinisa Mali je naredio da se otpuste svi neradnici

  11. Sad ne moze Miljkovic da se vadi da su ga Cikutar i Aca Tutuk vukli za usi i primorali da se vrati kod Novice u jato kada svi znaju da mu je Novica Janosevic dao pare i obecao da ce zenu ponovo da vrate na posao.

    1. Brže bolje je napisao demant da neće u odborničkoj grupi sa Zajedno a rekao mi je Lale da je Sladjan predložio da se formira odbornička grupa koja će da deluje udruženo u skupštini Kučeva. Nije demantovao pisanje na ekucevo znači da je sve tačno šta su napisali o njemu? Isti je kao Novica već 20 godina živi na leđima građana, sram ga bilo.

  12. Што лажете да имате општински одбор кад сте у Кучеву комби странка

  13. Zavetnici se jedino zalazu za ocuvanje Kosova iz Beograda a niko od njih ne zivi u Pristini. Kobajagi se bore protiv kriminala i korupcije a sede sa kriminalcima.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker