VATRENI OBRAČUN U NEMAČKOJ: Albanci sa Kosova ubili jednog Srbina, drugog teško ranili (VIDEO)

U Abensbergu pokrajina Donja Bavarska, ubijen je 39-godišnji Srbin, a drugi je teško ranjen. Dvojica osumnjičenih Albanca sa Kosova su uhapšeni nakon bekstva.

Screenshot

U pucnjavi na parkingu ispred tržnog centra u gradu Abenzbergu na jugu Nemačke u sredu uveče ubijen je 39-godišnji državljanin Srbije. On je preminuo na licu mesta od zadobijene prostrelne rane u oružanom sukobu.

Kako je policiji ispričao jedan očevidac: – Hteo sam da krenem kući jer sam video dva automobila kako se zaustavljaju jedan pored drugog na raskrsnici. Vozači su se kratko svađali sa otvorenim prozorima, a zatim je usledio prvi pucanj, pa još tri, i krenuli su vozilom dalje – , kazao je očevidac.

DRUGI SRBIN TEŠKO RANJEN

Ubrzo nakon toga ispaljeno je više hitaca na obližnjem putu, gde je 46-godišnji državljanin Srbije teško ranjen, koji je potom helikopterom za spasavanje hitno prebačen u bolnicu.

Nakon pokrenute potrage velikog broja policajaca za osumnjičenima, ubro je locirano i pronađe vozilo, iz kog je pucano, parkirano ispred jednog imanja u Abensbergu. Policija je odmah nakon pronađenog vozila locirala i begunce. U 19:30 časova, uhapsila je dvojicu 30 i 41-godišnjeg Albanaca sa Kosova osumnjičenih za ubistvo.

Policija pokrajine Donja Bavarska prilikom hapšenja dvojice Albanaca sa Kosova, pronašla je i pištolj iz kog je pucano.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker