DA LI MU SE BLIŽI ISTA SUDBINA? Vučić isto kao i Milošević pred pada s vlasti poslao policiju na narod! (VIDEO)

Veliki protest opozicije bio je u nedelju uveče ispred zgrade Republičke izborne komisije. Tamo je poručeno da je šetnje dosta i da mora akcija.

Foto: Tanjug

Okupljeni građani, njih nekoliko hiljada, tada su krenuli ka Skupštini grada. Gde je plan bio da lideri opozicije uđu i da se sa terase obrate okupljenim građanima. Međutim, u zgradi Skupštine grada bila je policija, koja nije dozvolila liderima opozicije da uđu, kao ni građanima.

Ljudi koji su protestvovali u nedelju su od strane predsednika Srbije nazvani siledžijama, dok su ih pojedini režimski tabloidi izjednačili sa terorističkim organizacijama.

U toku protesta na građane su bacane dimne bombe i suzavci. Suzavcem je pogođen i predsednik Ekološkog ustanka, Aleksandar Jovanović Ćuta. Dakle, umesto da zaštiti građane, policija je radila suprotno. Fizički ih napadala.

Samo nekoliko minuta nakon što su režimski mediji najavili da je počela akcija hapšenja građana, pojavila se informacija da je kod Češke ambasade lišeno slobode četiri studenta.

Nije dugo prošlo i ispred zgrade Skupštine grada, gde su se građani okupili, pojavili su se pripadnici žandarmerije, koji su uz pomoć sile razbili protest nezadovoljnih građana.

(Tpknews.com/Mediji)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker