PRIVEDEN ALEKSANDAR JOKIĆ: Koordinator SNS za Braničevski okrug osumnjičen za kupovinu glasova

Koordinator SNS za Braničevski okrug Aleksandar Jokić i Dane Šijan zajedno sa članom Glavnog odbora SNS-a Vladimirom Mandićem, privedeni su zbog sumnje da unose novac u Crnu Goru za potrebe kupovine glasova u Nikšiću, objavila je “Pobjeda”.

Aleksandar Jokić/Foto: M.V.

Na informativni razgovor Nikšićka policija privela je, osim pomenute trojice, i Nemanju Bogdanovića iz Sarajeva, Slobodana Lalovića iz Foče, Dejana Puhala iz Trebinja, Blagdana Madžića iz Foče i Miroslava Vujovića.

Iz Srbije, sva privedena lica, u Crnu Goru je, kako sumnja policija, doveo Milo Božović.

“Pobjeda” je objavila, pozivajući se na saznanja iz policije, da svi oni „imaju štek stan u kome kriju novac koji za potrebe Demokratskog fronta (DF) distrubuira građanima po ličnom naređenju predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića”.

“Pobjeda” je još objavila, da je član Glavnog odbora SNS-a i bivši rukometni reprezentativac Srbije Vladimir Mandić, prikrio podatak da je Aleksandar Jokić koordinator SNS-a, već je u javnoj izjavi naveo da je reč o “uglednom preduzetniku iz Beograda”.

Inače, prema dostupnim podacima do kojih je došla “Pobjeda”, Aleksandar Jokić ima i crnogorsko državljanstvo jer je rođen u Plavu.

Lokalni izbori u Nikšiću su zakazani za 15. mart i prvi su u Crnoj Gori nakon što je Đukanovićev DPS izgubila vlast u parlamentu na kojoj je bila 30 godina.

(Tpknews.com/Pobjeda)

PROČITAJ I

3 Komentari

  1. Sa čijim parama Jokić kupuje glasove u Crnoj Gori, da mu nije đed ostavio u amanet. To je isto radio po Braničevskom okrugu, kupovao odbornike da bi u više opština formirao Crnogorsku prćiju tj. mafiju. Takvi u naš miran kraj nisu baš dobrodošli.

  2. Deset hiljada Srba, jedan Crnogorac, e on mora da bude gazda. Tesko nama kad ne znamo nista, oduvek smo bili necije sluge i ostacemo!

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker