KLUPKO SE ODMOTAVA: Ko je razbio auto požarevačkom novinaru frelenseru Mariji Joneker?! (FOTO/VIDEO)

U petak 22. aprila u prepodnevnim časovima, nepoznato lice, ili više njih, razbili su sivi „seat ibiza“, vlasništvo supruga novinarke frelenser Marije Joneker.

Foto: Marija Joneker

Auto je bio parkiran ispred zgrade porodičnog stana, a zanimljivo je da je tokom celog dana, na samo 50 metara od mesta događaja, saobraćajna policija vršila kontrolu saobraćaja.

– Oko 13 sati popodne komšije su nam javile da je auto razbijen. Odmah sam sišao iz stana dole, dok je moja supruga pozvala policiju da prijavi slučaj. Kada sam stigao do auta ja sam ostao šokiran. Na autu je bila razbijena, velikim kamenom, šoferka i staklo na vratima do vazačeve strane. Čudno mi je da niko nije čuo kada je razbijeno staklo na autu – rekao je Nikola.

Ubrzo nakon toga došla je i patrola policije, i napravila uviđaj. Dok su policajci vršili uviđaj, zapazili su da je jedan visokopozicionirani požarevački SNS funkcioner, par puta obilazio mesto događaja, što im je bilo sumnjivo, s obzirom da je i njegov auto u istoj ulici demoliran krajem marta.

Marije Joneker radi kao dopisnik frilenser za lokalne portale, pa sumnja da to može biti razlog što je njenom suprugu demoliran auto. Možda je neko ovim aktom opomenuo za ono što je pisala, ili je opominje ako se sprema nešto uskoro da napiše.

– Pratim društveno-politička zbivanja, ali i poštujem pravilo druge strane, tako da ne znam ko bi tu mogao da bude ljut ili osvetoljubiv – rekla je Joneker. Ona se nada da je ovo delo nekog kradljivca, iako ništa nije uzeto iz auta, a ne opomena zbog novinarskog rada, jer bi to bila daleko ozbiljnija stvar.

Kako javlja insajder TPKNEWS Mile Sova, požarevačka policija je već ušla u trag osumnjičenom počiniocu i naručiocu ovog dela, s obzirom da je osumnjičeni naručioc osoba koja uživa politički imunitet, ostaje sve na tužilaštvu o donošenju odluke o daljim koracima i aktivnostima.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker