GLAVNI MAKRO ŽENA: Conjine devojčice prodate u belo roblje

Klupko se polako odmotava. Glavni Conjin makro žena, devojke odvedene u belo roblje, pasoši na prevaru napravljeni, Conjin sin izigravao makroa u Parizu pa dobio batine.

Foto: Privatna arhiva/Screenshot

Suzana Milošević, rodom iz sela Ćovdin kod Petrovca na Mlavi, radila je kao prodavačica u selu Šetonje, dugogodišnja je Conjina prijateljica. Policiji je već veoma dobro poznata a pošto je veoma dobra prijateljica sa rumunkom Andrijanom onda je sasvim jasno da je i ona imala nekog udela na Conjinoj “vikendici strave i užasa”.

Bivši ozloglašeni i korumpirani policijski ispektor Siniša Bogdanović Conja osmislio je kako da iskorišćava devojke za svoje pedofilske žurke na vikendici. Da bi ostvario svoju ideju angažovao je veliki broj ljudi, i kriminalaca i službenika.

– U noćnim barovima njegov stariji sin Saša Bogdanović i Marko Radonjić su vrbovali devojke za koje su smatrali da se mogu navući na drogu i alkohol. Obično su to bile devojke iz siromašnih porodica ili od razvedenih roditelja. Onda su ih odvlačili na Conjinoj “vikendicu strave i užasa” gde su organizovali žurke uz konzumiranje alkohola, marihuane na nargile, šmrkanje…biblijska Sodoma i Gomora, a kada se tokom vremena devojke psihički slome na scenu stupa Suzana Milošević. Suzana Milošević je imala zadatak da ih dodatno obrađuje, obećava kule i gradove, podučava prostituciji…naravno, praksu su sticale na Conjinoj “vikendici strave i užasa” sa njegovim prijateljima, sudijama, advokatima, biznismenima, kriminalcima…daleko od očiju javnosti…daleko od policije – kaže izvor TPKNEWS.

Po rečima našeg izvora, devojke su na sve to pristajale jer su bile navučene na drogu i zarad obećanog boljeg života u inostranstvu. Mislile su da med i mleko teče u Evropi.

– One koje su imale problema sa pasošem Conja je to jednostavno regulisao. Njegov kolega koji je do pre par godina radio na putnim dokumentima falsifikovao je potpise punomoćja roditelja ako je devojka maloletna. Plaćanje mu je bilo u naturi a Conja je od njega napravio i policijskog inspektora. Takođe je bio i redovni gost na Conjinoj vikendici, a o svemu što se dešavalo u policijskoj stanici referisao je njemu – kaže naš sagovornik.

Obrađene i podučene sa regularnim putnim ispravama, devojke kreću na put bez povratka. Suzana Milošević ih odvodi u Milano, Beč i Pariz. Prodaje ih u belo roblje da rade kao prostitutke. Navučene na drogu u tuđini devojke su prepuštene makroima i seksualnim predatorima.

Ako je kojim slučajem neki roditelj bio zabrinut zbog svoje ćerke i otišao u policijsku stanicu onda je korumpirani inspektor Conja svojom slatkorečivošću, autoritetom i tadašnjom funkcijom skrivao istinu i smirivao situaciju.

– Pre dvatesetak dana Conjin stariji sin otišao je u Pariz sa nemerom da tim istim devojkama bude makro i obezbeđenje. Međutim, nakon par dana u jednoj srpskoj javnoj kući gde je izigravao makroa, jedan od klijenata ga je brutalno prebio, tako da se Saša brže vratio iz Pariza nego što je otišao – otkriva nanaš sagovornik.

Najveću korist je imao Conja i njegovi pajtasi koji su seksualno zlostavljali devojke, dok je Suzana Milošević imala najveću materijalnu korist. Kupila je kuću u naselju Ključ u Petrovcu na Mlavi, a čim je javnost saznala za Conjinu “vikendicu strave i užasa” prva je pobegla u inostranstvo.

(Ekipa tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker