JANOŠEVIĆ DEMANTUJE: Vi ste portal rekla kazala koji lažima napada samo SNS!

U tekstu koji smo objavili na našem portalu “KUČEVAČKI SNS CIRKUZANTI: Pali na Vučićevom i Stefanovićevom testu za naivne!” predsednik Opštinskog odbora SNS iz Kučeva, Novica Janošević, demantuje sve što smo naveli i tvrdi da smo pokušali da na najprizemniji način napadnemo Opštinski odbor Srpske napredne stranke Kučevo, iznošenjem niza laži.

Predsednik Opštinskog odbora SNS Kučevo, Novica Janošević

Janošević je potvrdio da je održan sastanak Opštinskog odbora I da je tačno da su donete određene odluke kako smo i naveli, ali da je isto tako apsolutna laž da su prisustvovali malobrojni članovi, i kako Janošević tvrdi, to svi građani u Kučevu znaju.

– Istina je da je bilo prisutno 64 člana odbora od ukupno 68 koliko broji Opštinski odbor SNS Kučevo u proširenom sastavu. Sve donete odluke su bile jednoglasne. Naš odbor niko nije uspeo da uništi jer mi radimo u interesu građana i oni su jedini koji treba da daju sud o našem radu na izborima a ne neki internet portali i lažni fb profili – smatra Janošević.

Janošević dodaje da Opštinski odbor SNS Kučevo kao i ogromna većina građana Kučeva daje punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću.

– To što vama ta činjenica smeta, to je vaš problem. Sramotno je što iznosite laži na osnovu nezvaničnih saznanja a što u prevodu znači rekla kazala. Sramotno je što izmišljate vesti koje uvek počinju rečju priča se…to što vi radite nije novinarstvo, to je ogovaranje. Na kraju želimo vam dobro zdravlje kako vama tako vašim saradnicima koji u svojoj nemoći iznose najprizemnije neistine – nonšalantno zaključuje Janošević, a nama ostaje da nakon ovog objavljenog demanta gospodina Janoševića, u komentarima vidimo zaista šta znaju i misle građani Kučeva.

PROČITAJ I

36 Komentari

  1. Janoševiću, žalosno što sebe smatraš da si neko i nešto a dobro znaš da si najveće zlo koje je Kučevo ikad imalo. Skoro 20 godina glođeš ovu opštinu i ništa dobro nisu za nju uradio. Uzmi najdeblji jorgan pokrij i ćuti. Nisi merodavan da određuješ bilo kom mediju šta će objavljuje. Ovo je Srbija, ovo slobodna država!

  2. Čime li se opština kučevo zamerila bogovima kada se ovakvi klipani hvalospevima lične nesposonosti ponoose, a život prolazi u bedaku njihovom.

  3. Naravno SNS-u ne odgovara istina, dok nas e-Kučevo kao i sve tv sa nacionalnom frekfencijom obasipaju lažima to je za njih u redu, Janošević treba da shvati da on kao i njegovi kriminalci nemaju više nikakvu podršku u Kučevu.

  4. Zašto Janošević ne objasni koliko je radnih mesta otvorio u Kučevu za dvadeset godina vladanja? Zašto su nam putevi u očajnom stanju? Zašto mladi beže iz Kučeva?

  5. Šta ovaj Janošević demantuje i laže kad se na Facebook stranici Srpske napredne stranke Kučevo vidi da nema u sali ni 30 ljudi od toga su samo njih 12 članovi opštinskog odbora SNS Kučevo.

    1. Da, ovo je istina veki je blokirao stranicu tpk i ne mogu da je otvorim. Preko mobilne mreže otvara. bez problema. Cenzura. Toliko o demokratiji!!!

  6. Kad ste oteli vlast obezbedjivali su vas istetovirani kriminalci a bio vam je u Kucevo i visoki zvanicnik policije sa Crnogorcem Jokicem koji je hapsen sa punim dzakom para u Crnoj Gori!

  7. 80% građana bivše Jugoslavije pa i Srbije nikad ne bi ni čuli za Kučevo da nije Đorđe Marjanović rođen u Kučevu i on se time ponosio dok “gazda” Novica Janošević mu je mirne duše i bez grama stida promenio naziv doma kulture koji je nosio njegovo ime. Sram ga bilo da ga sram bude.

  8. Janoše, napravio si od stranke kriminalnu organizaciju, niko ti ne veruje u Kučevu. Sns u Kučevu je bedak od koga svi beže

  9. Poštovana redakcijo počnite kao i eKučevo da hvalite ovu SNS bulumentu i bićete najobjektivniji e portal u Braničevskom okrugu, samo što e Kučevu više niko ne veruje.

  10. Ala lupeta ovaj Janoš. Muka mi je da čitam njegov demant. Sve čestitke TPK NEWS za istinito i objektivno informisanje građana istočne Srbije

  11. Džabe Janoš pokušava da opravda njegov debakl u Kučevu kad mu niko ne veruje. On siroma laže samog sebe. Aca karatista mu zavrće uši svaki dan a on trči kod njega u hotel ko kučence. Bednijeg čoveka od njega nisam videla!

  12. Bravo za portal TPK NEVS samo tako nastavite, a što se tiče kritičara mirno spavajte, nisu Vam dorasli no do koljena.

  13. Ne obraćajte pažnju na kriminalni sns iz Kučeva u kome ima najmanje naprednjaka. Sve su to bivše demokrate, socijalisti, julovci i ko zna šta još. Novica Janosevic je predsednik Vlaha, predsednik Sns i prima mesečno 265.000 dindži za ništa. Ovo što je on napisao je pravdanje. Svi u Kučevu znaju da je vlast kriminalna. Bravo za Evropski Tpk news i samo tako nastavite

  14. Veoma su aktivni clanovi SNS koji su na platnom spisku gradjana opstibe Kucevo i koji sluze samo da dizu ruke i da hvale Vucica. Ovo nema ni d od demokratije ali zato ima D od diktature. Bednici jedni radikalski.

  15. Crnogorci Jokic i Perisic bez dana radnog staza stekli su ogromnu imovinu i oni komanduju strankom u Kucevu. Novica se prodao kod njih jer su mu stopirali prijave u tuzilastvu. Novici treba da pomogne doktor odgovarajuce struke jer nezna sa kim se udruzio. Opstinom rukovodi bivsi robijas Mikic koji je dosao iz Srbija sume gde mu je bio direktor crnogorac Sekulic Belivukov covek. Pljackaju imovinu opstine nemilice. Ova ekipa u Kucevu ni cenzus ne moze da prodje. Napravili su od stranke cirkuz.

  16. Svi odbornici Srpske napredne stranke u Kučevu su na platnom spisku i primaju od 30 do 50 hiljade iz budžeta. Briga njih za narod koji ih je glasao. Zaposlili su svoje rođake a narod ne može bedniji da bude. Sram ih bilo prava su radikalsko-naprednjacka banda. Novici niko ništa ne veruje u Kučevu jer 20 godina nas laže i zbog njega je ovo mesto pusto.

  17. Sve je ovo istina Janoševiću,pukli ste kao stranka na svim nivoima,uveli ste diktaturu u zemlji,cenzurišete sve nezavisne novine u Srbiji ne odgovara vam istinito informisanje,narodu je više muka od vas i vaše politike koja se zasniva na lažima. Nemate vi više nikakvu podršku u Kučevu.

  18. Kučevljani znaju sa kojim klanom je Novica, džabe se sad uvlači kod Vučića. Svi su ih provalili. Neka pakuju kofer za ćorku

  19. Drago mi je da se veliki broj odazvao i komentari – samo nebuloze predsednika opštine Kučevo. Nadam se da će kada bude glasanje narod da se seti svega što su krimosi na čelu opština Breničevskog okruga radili i oterati ih na robiju.

  20. Prava istina je da Kučevom vladaju kriminalci a za sve je kriv ovaj tip koji se prodao za male pare i time uništio SNS u Kučevu.

  21. Šta li ovaj zanešenjak demantuje Bog će ga znati. Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Kučevu ne funkcioniše od izbora prošle godine. Nek Novica sazove Skupštinu stranke ako sme. Bio bi obrisan kao metlom. I ne samo on neko i onih pet šest pored njega što glume opštinski odbor. Ako Vučić zna da su kriminalci na vlasti u Kučevu a ne preduzima ništa onda treba okrenuti leđa i njemu.

    1. Zna Vučić sve šta se radi. Ima i on korist pa zato ih i štiti. Ne samo Janopevića, već i predsednik drugih opština Branilevskog okruga koji su takodje ogrezli u lopovluku.

  22. Još od 2019. po Braničevskom regionu vršljaju dva reketaša prevaranta iz Crne Gore Aleksandar Jokić i Aleksandar Perišić predstavljajući se da iza njih stoji Andrija Vučić. Znamo mi koji kriminalci stoje iza njih. Andrija Vučić je maska. Prostih kao taj Janošević ima puno po našim gradovima i opštinama. Nek probaju u Crnoj Gori da se k**če ako smeju.

  23. Upravo su kucevljani izglasali da se jedinica za merenje lazi zove Novica Janosevic.A maksimalna laz je kada kazes,lazez kao DVA Janosevica i od te lazi nema a i ne postoji veca LAZ.

  24. Kada želite nekome da uputite prekor, u Kučevu je postalo popularno reći: NE LAŽI, NISI NOLE BEZ ŠKOLE ! Verovatno aludiraju na kupljenu fakultetsku diplomu jer ga svi poznajemo kao veterinarskog pomoćnika.

  25. Pokušaj Janošević da još jednom objasniš građanima šta je prava istina oko glasanja za smenu Stefanovića i isključenja iz stranke pošto si uz prisustvo ogromnog broja članova SNS izjavio da ste to uradili zato što je prisluškivao predsednika Vučića što je predsednik lično demantovao na TV da to nije tačno jer bi u suprotnom bio odmah uhapšen. Veliki si lažov, pričaš nebuloze.

  26. Šta hoće ovaj ultranacionalistički radikal po potrebi i vlah koji je glavni spletkaroš u Kučevu. Prima nekoliko plata a ne radi ništa. Već 20 godina je na leđima jadnog naroda a za taj narod nije uradio ništa. Uobražen, nesposoban i glavno kučence gazda Ace iz hotela koji mu po potrebi deli i vaspitne mere. Tpk news je jedini realni i objektivni mediji u istočnoj Srbiji koji nije na ničijoj strani. Samo tako nastavite

  27. U BG (palilula) počelo, nadamo se da će uskoro stići i do ovih u kučevu (janošević, mikić, i sličan krimo klan) kao i valjda u celom srbistanu, naprednom do bola.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker