IZGLASANA OSTAVKA SIMOVIĆA: Završen protest u Grockoj, posle burnog verbalnog sukoba SZS i pristalica SNS

Lideri i pristalice opozicionog Saveza za Srbiju, razišli su se ispred zgrade opštine u Grockoj nakon jednoipočasovnog skupa, a nešto kasnije i pristalice lokalne vlasti SNS.

Tokom trajanja sednice Skupštine opštine Grocka, na kojoj je usvojena ostavka dosadašnjeg predsednika opštine Dragoljuba Simonovića, ispred zgrade opštine došlo je do oštrog verbalnog sukoba između pristalica SzS i okupljenih pristalica lokalne vlasti SNS.

Oni su dobacivali “Bežite kući, lopovi”, “Ovo je nasa Grocka”, “Boško, fašisto”, “Đilasu, lopove”… dok su pristalice Saveza za Srbiju uzvraćali sa – “kako vas nije sramota, kuću su zapalili”.

Među okupljenima su bili političari iz Saveza Boško Obradović, Janko Veselinović, Zoran Lutovac, Nikola Jovanović, kao i novinar Milan Jovanović, čija je kuća izgorela.

Lider Dveri Bosko Obradović ponovio je da će nakon Grocke, gde je smenjen Dragoljub Simonović, nastaviti proteste u svim mestima u kojima su namerni da smene lokalnu vlast – u Brusu, zbog gradonačnika u ostavci Milutina Jeličića Jutke i Subotici, zbog gradonačelnika Bogdana Labana.

U tom nizu je kaže i Pink, kao i opština Žitorađa, u kojoj je, kaže, napadnut čovek koji podržava Savez za Srbiju.

Milan Jovanovic je na skandiranje učesnika kontramitinga “idite, kući lopovi”, što je bilo upućeno funkcionerima Saveza za Srbiju, rekao da bi se i on rado vratio kući, ali ne može jer je izgorela.

On je izrazio očekivanje da će Simonović biti procesuiran, ne samo zbog paljenja njegove kuće već i svih krađa koje je počinio.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker