I KO SADA LAŽE: Kako zločinački narav vladajućeg režima u Golupcu ubija porodice

Ubijanje društvenog bića, počinje i završava se ubijanjem porodice. Zločinačka narav sadašnjeg vladajućeg režima, zna da je to tako. Ali, zadatak mora da se obavi.

Ilustracija/Shutterstock

Tako da vođeni ovim zadatkom, ideja razaranja porodice u golubačkoj opštini, dobila je na snazi posebno od kako je svu vlast u ovoj opštini uzurpirao Crnogorac Nebojša Mijović zajedno sa svojim podguznim naprednjacima, i lošu sliku društva u ovoj malenoj podunavskoj opštini učinio još gorom.

Naime, kako je portal TPKNEWS već pisao, na drugoj redovnoj sednici u novom sazivu Skupštine opštine u Golupcu, održanoj 27. avgusta pod velom tajne na kojoj je bilo prisutno 18 odbornika, od koji je 15 odbornika SNS-a za našu decu, izglasalo suspendovanje odluke o novčanoj pomoći majkama koje rode treće i svako drugo dete kao i majkama koje imaju šestoro ili više maloletne dece, dok su tri odbornika opozicije bili protiv ove odluke.

Međutim, nakon našeg pisanja o ovoj skandaloznoj odluci naprednih crnogorskih podguza, nemajući gde, a nemajući ni hrabrosti da pošalju našoj redakciji demante, napredne golubačke podguze su odlučile da demantuju naše tvrdnje preko svojih režimskih medija, nazivajući nas, i naše dopisnike lažovima.

Predsednik Skupštine opštine Zoran Ćirković je u svojim režimskim medijima istakao da je ova odluka privremena i da će se ovaj problem brzo rešiti.

– Ova odluka nije ukinuta kao što su neki mediji preneli, već je ona na kratko stavljena van snage i ovom prilikom apelujem na porodice koje su korisnici ovog roditeljskog dodatka da ne brinu jer sledi usaglašavanje i ovaj problem će biti brzo rešen u njihovom interesu. Zato ih molim da ne slušaju ove medije koje godinama neprofisaonalno pišu laži o nama i predsedniku opštine dr Nebojši Mijoviću, što ovom prilikom javno demantujem njihovo pisanje i kažem da nije istina, da odluke nisu ukinute, već su privremeno suspendovane radi iznalažanja boljeg i efikasnijeg načina isplate korisnicima roditeljskog dodatka majkama koje rode treće i svako drugo dete kao i majkama koje imaju šestoro ili više maloletne dece. Mladi roditelji koji su korisnici ovih sredstava mogu se i lično informisati kod predsednika opštine dr Nebojše Mijovića svakog radnog dana – , rekao je Ćirković pre 5 meseci.

I eto, ko je sada lažov!? Od obećanja naprednih golubačkih podguznih muva da će se ovaj problem brzo rešiti prođoše pet meseca, a od rešenja nema ni malo “r” na vidiku.

Naprotiv, vreme je pokazalo svoje, članovi opštinskog veća u Golupcu povećali su svoje plate, iako je obrazloženje za stavljanje van snage odluke o pomoći majkama, da opština nema novca zbog epidemije koronavirusa.

Ubijanje društvenog bića, počinje i završava se ubijanjem porodice. Zločinačka narav sadašnjeg vladajućeg režima kako u Golupcu tako i u celoj Srbiji, zna da je to tako. Ali, zadatak mora da se obavi.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker