PROTESTI NEĆE STATI: Nastavlja se otimačina imovine Vlaha u Istočnoj Srbiji (VIDEO)

Da je situacija u gradu Boru i okolini na ivici katastrofe i da je sve što se dešava u poslednjih nekoliko meseci kulminiralo u proteklih nekoliko dana u borskim selima, potvrdio je Milivoje Janošević na konferenciji za novinare koju je održala Vlaška stranka „Most“.

Milivoje Janošević, predsednik izvršnog odbora Vlaške stranke “Most”

Milivoje Janošević, predsednik izvršnog odbora Vlaške stranke “Most”, podsetio je da je organizovano više zborova u Krivelju, Zlotu i naseljima Sever i Brezonik, gde su okupljeni izrazili svoje nezadovoljstvo zbog životnog zagađenja i uništavanja reka u okolini.

– Nećemo dozvoliti da se ljudima koji dolaze na zborove preti, kao što je to bio slučaj na zboru u Zlotu, gde je pojedinim ljudima gradonačelnik pretio i pitao: „Šta tražite na tom zboru i šta Vam je Miki dao da dođete na zbor“? Nikoga nisam platio i nikome ništa nisam dao. Krije se potpisivanje Ugovora između grada Bora, Vodovoda i kompanije Ziđin o priključku Zagrađa na izvorište Surdup. Nezadovoljstvo građana je veliko i ovo je preraslo u otimačinu. Ako mi ne reagujemo, onda smo ugasili svetlo. Protesti neće stati i nastavićemo da se borimo da sačuvamo ono što je naše – , poručio je Janošević.

Podsećamo, 4. avgusta je u Donjoj Beloj Reci održan sastanak iza zatvorenih vrata, na kome je deo meštana razgovarao o novoj vodovodnoj mreži.

Sastanak je vodio Bora Rajić, vlasnik firme „Bortravel“ i lokalni funkcioner Srpske napredne stranke. Snimak uoči sastanka objavljen je i na društvenim mrežama.

PROČITAJ I

4 Komentari

  1. Ne dozvolite da Vas zaustave prodane duše tj članovi SNS. Svi ćemo se polako dići protiv tiranije i sistemskog uništavanja naroda u Srbiji. Zarad njihovih ličnih interesa uništavaju i prirodu i ljude. Lepo je Vučić rekao Za našu decu. Da za njihovu a našu je rastera po belom svetu a oni što su ostali polako propadaju jer za njih posla i budućnosti ovde nema. Bićemo kineski robovi kada dodju na naplatu dugovi što ih je vrli predsednik napravio.

  2. Gde je Novica Janosevic i Nacionalni savet Vlaha da i oni kažu po koju rec? Uvukao se u g*zicu naprednjacima i toplo mu.

    1. Pa on je predsednik opštinskog odbora SNS u Kučevu, a i predsednik vlaškog nacionalnog saveta vlaha,prima 300000 mesečno i što bi se zamerao svojima. Običan prevarant.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker