IZNENAĐENJE: Boris Gvozdić kandidat za predsednika Petrovca na Mlavi!?

Nakon sukoba koji je 12. jula 2019. godine izbio između predsednika opštine Petrovca na Mlavi Duška Nedinića i njegovog zamenika Gorana Ristića, došlo je do tektonskog poremećaja u petrovačkom SNS-u.

Boris Gvozdić

Sadašnji pomoćnik predsednika opštine Petrovac na Mlavi Boris Gvozdić najverovatnije će biti kandidat u trci za predsednika opštine na narednim lokalnim izborima sledeće godine, a u tome će ga podržati Nedinićev zamenik Gorana Ristić, saznaje “TPKNEWS”.

– Gvozdić je posle odličnih rezultata koje je ostvario u svojoj opštini, od kad obavlja funkciju pomoćnika predsednika, pokazao da je sposoban, naročito jer je samostalno imao dobar rezultat, koji govori da građani žele da ih on zastupa. Najveći povod što će ga Ristić podržati u kandidaturi za predsednika sledeće godine je, i taj, jer je Gvozdić, Ristićev učenik, koji ga je i postavio na mestu pomoćnika nakon što je Gvozdićev otac platio 10.000 evra za to mesto, a i sada će da podrži kandidaturu sina – otkriva izvor TPKNEWS-a iz opštine. Takođe, kako navodi, Ristić ima taktiku da njegov kandidat bude nestranačka ličnost.

Spekulacije o Gvozdićevoj kandidaturi skoro niko nije hteo da komentariše od funkcionera naprednjaka iz Petrovca, dok izvor TPKNEWS-a tvrdi da njegove šanse nisu zanemarljive.

Gvozdić kao kandidat za predsednika opštine neće biti vezan ni za jednu politiku. Međutim, Gvozdić u izjavi za “TPKNEWS” tvrdi da se nije bavio visokom politikom do sada, te da ga, ukoliko se kandiduje, interesuje samo da opravda poverenje koje ću mu građani dati na izborima.

– Prvi put čujem za tako nešto. Ja se za sada bavim samo svojim poslom, a ne visokom politikom i mogu samo da kažem da je Boris Gvozdić svoj i ničiji – rekao je Gvozdić kratko za “TPKNEWS”.

Na pitanje da li će ipak razmisliti da prihvati predlog za kandidaturu ako do toga dođe, on odgovara:

– Ja nisam opozicija, ja sam isključivo sam svoj. A ne mogu da govorim hipotetički – šta bi bilo kad bi bilo – rekao je Gvozdić.

Goran Ristić kratko je prokomentarisao naše tvrdnje. – Rano je govoriti o narednim izborima – rekao je Ristić.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker