HOROR U BEČU! Frizer Sirijac makazama iskasapio Srbina pred detetom!

U frizerskom salonu u bečkom okrugu Otakringu došlo je do ranjavanja, kada je Srbina (24) pred detetom, frizer rodom iz Sirije (24) makazama posekao po licu i gornjem delu tela.

Screenshot/oe24

Da situacija bude bizarnija, sukob je nastao zbog glasne muzike koja je dopirala sa telefona u salonu.

Dvadesetčetvorogodišnjak je sa detetom u petak oko 19 sati otišao do berbernice u bečkoj opštini Otakring. Frizer, inače Sirijac (24), je počeo da šiša dečaka, a kako je i sam priznao pustio je glasnu muziku sa svog telefona.

Otac deteta se požalio i zamolio frizera da stiša muziku. Kako je on to odbio Srbin je iznerviran uzeo mobilni i sam smanjio ton. Frizer je tada pobesneo i izbacio oca i sina iz radnje.

Međutim Srbin se ubrzo vratio i napao frizera metlom, a Sirijac je dohvatio makaze i nekoliko puta ubo mladića pred detetom. Jedan od zaposlenih u salonu uspeo je da razdvoji zavađenog Sirijca i Srbina i pozvao policiju i hitnu pomoć.

Lekari su konstatovačli da je Srbin zadobio posekotine po grudima. Srbin je hospitalizovan, a policija je privela Sirijca.

“Krenuo sam u kupovinu kada sam čuo krike iz brijačnice. Malo kasnije na lice mesta stigla je policija “, kaže svedok Gerhard F.

(Tpknews.com/oe24.at)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker