GODINAMA VOZIO BEZ DOZVOLE: Detalji nesreće u Petrovcu na Mlavi u kojoj se mladić Golfom zakucao u lokal (VIDEO)

Nenad Trailović (29) iz Stamnice, vozač Golfa koji je učestvovao u teškoj saobraćajnoj nesreći u subotu na nedelju u Petrovcu na Mlavi, nije imao vozačku dozvolu, saznaje TPKNEWS.

Screenshot/192.rs

Nenad, kako saznajemo, iako nikada do sada nije polagao vozački ispit, on je godinama upravljao vozilom bez vozačke dozvole u granicama petrovačke opštine, a najveći “paradoks” je taj, što iako je veliki broj petrovačkih policijskih službenika znalo da Nenad nema vozačku dozvolu, niko ga nije zbog toga isključio iz saobraćaja.

Inače, Nenad Trailović je zapošljen na benzinskoj pumpi “Srećko petrol” u Stamničkoj reki, i svaki dan putuje skoro 5 kilometara u jednom pravcu.

U subotu na nedelju zbog neprilagođene brzine zakucao se golfom u jedan lokal u Petrovcu na Mlavi.

Kako saznajemo, Nenadu su polomljena nekoliko rebra, ključna kost i probijeno mu je jedno plućno krilo. Zbog težine povreda koje je zadobio on je hitno prebačen u Beograd.

Sa njim u autu, u trenutku udesa, nalazio se mladić star 18 godina iz Ždrela i jedna maloletnica stara 15 godina iz Burovca. 18-godišnjak je zadobio teže telesne povrede koje nisu opasne po život, i on je zadržan u petrovačkoj bolnici, dok je 15-godišnjakinja, osim što je bila malo ugruvana, zadobila je i par posekotina, i ona je nakon pregleda u hitnoj puštena kući.

Kako je objasnio naš izvor, u toku je rad na kompletiranju svih detalja vezanih za saobraćajnu nesreću, nakon čega će biti poznata odluka o daljem procesuiranju u konkretnom slučaju.

(Tpknews.com/N.P.)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker