SAFET OČI U OČI SA ĆUTOM: “Zašto je čekao četiri meseca da objavi montirani audio snimak”

Pokret Ekološki ustanak saopštio je danas da će podneti krivičnu prijavu protiv predsednika opštine Žagubica Safeta Pavlovića zbog toga što je navodno aktivisti Ivanu Milosavljeviću pretio smrću.

Screenshot/Facebook

– Kada građanin ukaže na počinjena krivična dela od strane državnih organa, dobija pretnje smrću. Aktivista Ivan Milosavljević se nakon dobijenih pretnji od strane Pavlovića, uplašen za svoju bezbednost obratio Ekološkom ustanku. Iz tog razloga Ekološki ustanak će u to ime predati nadležnom javnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv predsednika opštine Žagubica Safeta Pavlovića za krivično delo ugrožavanje sigurnosti – , piše u saopštenju Ekološkog ustanka.

Sa druge strane predsednik opštine Žagubica Safet Pavlović je za naš portal naglasio da je sve montirano sa namerom da se poljulja samopouzdanje građana opštine Žagubica s obzirom da će naredne godine biti lokalni izbori.

– Ono što je mene iznenadilo je da sam video da je sve ovo bilo unapred pripremano i to može samo laiku da izgleda da nije tako. Njihova želja je da oni optuže mene sa namerom da pokupe jeftine političke poene. Sporedni snimljeni razgovor, navodno, između mene i Milosavljevića je čista montaža. Nikad se sa dotičnim nisam sastao u kladionici niti bilo gde drugde kako on tvrdi – kaže Safet Pavlović.

Naš sagovornik navodi da je kladionica u kojoj Milosavljević tvrdi da ga je njegovo obezbeđenje sprovelo pokrivena video nadzorom i da se isti snimci čuvaju 60 dana.

– Sporedna kladionica je pokrivena video nadzorom, a snimci sa kamera se čuvaju 60 dana. Ako se zaista samnom sreo u toj kladionici kako tvrdi, zašto je čekao skoro četiri meseca da objavi taj montirani audio snimak. Valjda da bi ga složili kako njima odgovara, i ujedno, zašto uporno odbija da kaže ko je taj iz mog obezbeđenja koji ga je sporoveo i sedeo sa nama – pita se Pavlović.

Inače, Aleksandar Jovanović Ćuta je danas bio u Žagubici, gde je u prisustvu Ivana Milosavljevića, razgovarao sa Safetom Pavlovićem.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. “Videla žaba da se konji potkivaju pa i ona digla nogu” to vam je Safet Pavlović bivši vlasnik bordela Ugledao se na krimise iz vrha Srpske napredne stranke

  2. Mogu da prete ali im se kraj nazire. Počeo je narod polako da se budi jer je očuvanje životne sredine i resursa pitanje biološkog opstanka naroda.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker