GAVRA POPIO 30 DANA PRITVORA: Požarevački snimatelj i vizuelni umetnik pretukao nevenčanu suprugu

Policija u Požarevcu, posle dva dana potere, u ponedeljak 27. juna je uhapsila Zorana Gavrilovića-Gavru iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici nad nevenčanom suprugom.

Više javno tužilaštvo u Požarevcu

Posle hapšenja, on je saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu gde je priznao delo za koje se tereti.

Gavriloviću je određen pritvor od 30 dana, kao višestrukom povratniku u delu nasilja u porodici i da ne bi ponovio isto krivično delo.

Kako saznajemo, Gavrilovića će privatno tužiti njegova nevenčana supruga zbog nasilja i para koje je Gavrilović na prevaru pozjmljivao od nje, ali i pojednini privatnici i firme iz Požarevca i okoline kojima je Gavrilović ostao dužan velike sume novca.

Da podsetimo, Zoran Gavrilović-Gavra je u Požarevcu poznat snimatelj i vizuelni umetnik, vlasnik novinskog požarevačkog Online PoPortala i privrednog društva “Raven Vision” d.o.o Požarevac koje se bavi uslugama u oblasti digitalne produkcije, koje poslednjih šest godina radi produkciju za festivale i manifestacije Grada Požarevca, a posebno produkciju za Ljubičevske Konjičke Igre.

Naime, kako tvrde komšije, do rasprave i svađe je došlo zbog toga što mu je nevenčana supruga tražila da vrati novac koji je pozajmio od nje da kupi novu kameru, takođe i da vrati novac koji je ona pozajmila od trećeg lica kada je kupio dron za snimanje.

Po priči komšija, Gavrilović je pozajmljivao od svoje nevenčane supruge novac u prethodnom periodu koji je koristio za kupovinu skupocene opreme, ali kada su mu isplaćeni honorari krajem prošle godine odbio je da isplati dugove.

Naime, osumnjičeni je imao zabranu prilaska od 60 dana jer je već pretukao nevenčanu suprugu, a pre dve godine imao je zabranu prilaska prodičnoj kući jer ga je tada majka Z.G. prijavila zbog nasilja u porodici zbog svađe u porodičnoj kući koju je tada demolirao i verbalno pretio njoj i sestri.

(Tpknews.com/M.J.)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker