AKTIVIRAO KAŠIKARU: U ovom stanu u Jagodini se Milan iz Ostrva razneo bombom (VIDEO)

Milan Jakimovski (31) iz Ostrva kod Velikog Gradišta, koji je Željku Stanojeviću (28) iz Jagodine pokazivao kako funkcioniše ručna bomba, slučajno ju je aktivirao i smrtno je stradao, dok se lekari Kliničko-bolničkog centra u Kragujevcu bore za Željkov život.

Foto: I.J./Društvene mreže

– Užas! Niko nije ni pomislio da je eksplodirala bomba! Mislili smo da je eksplodirao bojler. Zgrada se zatresla, prozori na stanu su popucali, a staklo se razletelo po ulici, a futer je izvaljen iz vrata. Još uvek ne možemo da verujemo šta se dogodilo, a pogotovu da se neko „igrao“ bombom u stanu – priča jedan od komšija.

Drugi komšija kaže da je posle eksplozije iz stana izeleteo mladić obliven krvlju, koji se držao za stomak i da je počeo da viče da neko pozove Hitnu. Nisu ni slutili šta se dešavalo u njegovom stanu. Tek kada su videli policiju, znali su da se dogodila neka nesreća.

Nesreća se dogodila u ponedeljak u 21:15 sati u stanu broj 5 zgrade 51 u Ulici 7. juli u Jagodini. Jakimovski je Stanojeviću pokazivao kako funkcioniše ručna bomba.

Tom prilikom ju je slučajno aktivirao. Od siline eksplozije, bomba mu je otkinula ruku kojom ju je držao. Stanojević je od gelera zadobio povrede stomaka i grudi i ima unutrašnje krvarenje. Hitno je prebačen u Kliničko-bolnički centar u Kragujevcu i lekari se bore za njegov život.

(Tpknews.com/Informer)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker