DVERI PETROVAC NA MLAVI: Putna infrastruktura se radi cele godine u svim selima a ne u vreme izbora!

Praksa aktuelne lokalne vlasti da uvek pred izbore krenu sa izvođenjem radova i to asfaltiranjem nekategorisanih puteva i sokaka u nekim selektivno odabranim naseljima.

Foto: Dveri Petrovac na Mlavi

Da su te radove uradili na brzinu i nekvalitetno svedoči i odronjavanje dela puta u mestu Leskovac gde preti opasnost da se deo asfaltiranog puta odroni i zaustavi potpuno saobraćaj i tako odseče meštane od sveta.

– Srpski pokret Dveri opštinski odbor u Petrovcu na Mlavi želi da ukaže da je vreme selektivnog, nekvalitetnog izvođenja i održavanja puteva prošlo i da ako se mi budemo sutradan pitali i budemo na vlasti radovi će se izvoditi po, po standardu, kvalitetno i dugotrajno kako nalažu propisi i kako stoji u projektnoj dokumentaciji, bez odstupanja – navode aktivisti iz Srpskog pokreta Dveri iz Petrovca na Mlavi.

Oni naglašavaju da samo stručni, odgovorni domaćini mogu da urade revitalizaciju saobraćajne infrastrukture bez nameštanja tendera i dodele sumnjivim firmama bliskim vlastima.

Foto: Dveri Petrovac na Mlavi

– Došlo je vreme da opštinu Petrovac na Mlavi konačno vode ljudi iz naroda koji će znati da čuju i osluškuju šta je potrebno meštanima opštine Petrovac na Mlavi, koji bi se dogovorno i aktivnije uključili i zajednički rešavali ono što je njima preko potrebno, u ovom slučaju pristojan put – zaključuju aktivisti Dveri.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker