Automobilista iz Krepoljina vicešampion u državi i regionu

Da ulaganja u sport opštine Žagubica kroz mnogobrojna sportska udruženja nisu uzaludna i da njihovi članovi itekako zaslužuju pažnju, najbolje potvrđuju rezultatima koje postižu.

Foto: Promo

Ovoga puta veliki respect za člana Automobilsko sportskog udruženja “Homolje – reli tim” iz Krepoljina, koji je na nedavno održanom međunarodnom sajmu sporta u Beogradu, poneo vicešampionsku titulu u automobilizmu. Na sajmu su predstavljeni najbolji u svim sportovima u 2019.godini, a izuzetan rezultat ostvario je, zauzevši jednu od vodećih pozicija srpskog i međunarodnog automobilizma, 21-jednogodišnjak iz Krepoljina, član “Homolje-reli tima” iz ovog mesta.

Skroman u izjavama, ali lavljeg srca dok je za upravljačem automobila na relijima, Nenad Kolarević, član “Homolje-reli tim” Krepoljin, brzo je privukao pažnju publike i stručno mišljenje žirija, i brzo ostvario ogroman uspeh. Brzina je ipak, kako ističe ovaj reli vozač – za teren, a ne ulicu, te poziva sve zainteresovane dobre vozače da se pridruže ovom sportskom udruženju, da brzu vožnju pokažu na pravim brdskim reli stazama, a ne na gradskim ulicama.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker