MAŠA-KEČA PRITVOREN 30 DANA: Silovao sestru poznate TV voditeljke Ane Mihajlovske

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Požarevcu odredio je pritvor od 30 dana Mališi Radosavljeviću (33) zvanog Maša-Keča, zbog sumnje da je izvršio krivično delo silovanje i protiv njega je pokrenuta istraga.

Foto: Screenshot Facebook

Pritvor je određen kako ne bi uticao na svedoke i kako ne bi ponovio krivično delo.

Kako navodi naš izvor iz policije, Mališa se tereti da je u noći između 17. i 18. oktobra u stanu koji je iznajmio u centru Požarevca, silovao bivšu devojku Jovanu Mihajlovsku (22). Ona je, inače, mlađa sestra po ocu poznate TV voditeljke Ane Mihajlovske.

Jovana je tog dana došla iz Beograda i nazvala Mališu da se nađu. Prvo su šetali po gradu, zatim otišli na žurku u kafić „Roleks“, pa u kockarnicu u Svilajnac i na kraju u njegov iznajmljeni stan. Tu je on počeo da je napastvuje, da joj preti i guši rukama jer nije htela da spava s njim, a onda ju je silovao.

Majka ove devojke, koja je i ranije znala da odlazi od kuće i da se ne javlja, pretpostavila je gde se nalazi, pa je pozvala policiju koja je došla u stan i zatekla je sa modricama. Zbog toga je Mališa uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

Mališa je u policiji negirao delo za koje se teretio i govorio da je sve bilo dobrovoljno i da je nije silovao. Posle višesatnog saslušanja u utorak uveče u prisustvu advokata koga je osumnjičeni sam angažovao, zamenik višeg tužioca predložio je sudiji za prethodni postupak da mu se odredi pritvor od 30 dana, što je i prihvaćeno.

Devojka će biti podvrgnuta pregledima ginekologa, psihijatra i interniste, ali i hirurga, da bi se utvrdilo da li ima odbrambene rane. Za silovanje je ranije kazna bila od 2 do 10 godina, ali, po novom zakonu, Mališi sada preti kazna od 5 do 12 godina zatvora.

OSUĐIVAN

Mališa potiče iz imućne porodice koja drži prevozničku firmu sa više kamiona. Od malena je poznat policiji i više puta je osuđivan za dela imovinske prirode i zbog nasilja. On je 2010. godine osuđen na dve godine zatvora za silovanje, a ove godine bio je u pritvoru od 4. januara do 12. juna, zbog nasilja nad drugom bivšom devojkom i zbog toga je pred Osnovnim sudom osuđen na tri godine zatvora.

KOMŠIJE

Jovanine komšije kažu da je ona ostavila Mališu jer je uvidela kakav je, a najverovatnije je i da se drogira. Međutim, on je nije ostavljao na miru, već je često dolazio džipom sa registracijom Stare Pazove i čekao da se pojavi. Od ljudi iz njenog društva tražio je da ga hvale kod nje i da je nagovaraju da mu se vrati.

M. Veljković

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker