RAZGAĆENI POŽAREVAČKI SNS FUNKCIONERI: Omiljeni pred novogodišnji seks u kancelarijama javne Gradske kuće

Javna požarevačka Gradska Kuća nesposobnih lokalnih foteljaša, vrhunsko arhitektonsko zdanje, završilo je na stubu srama u poslednjih par nedelja.

Foto: Ilustracija/Profimedia

Naime, u jednoj od VIP kancelarija gradske uprave Požarevca, neželjeni svedoci su prošlog meseca, tokom radnog prepodneva, nakon neoprezno zaključanih vrata, zatekli neverovatan prizor – “domaćica” funkcionerka koja je na radnom stolu, u seksualnom zanosu, “zajašila”, takođe, “domaćina” funkcionera. “Pukla” je bruka neviđenih razmera, o kojoj se, na surovu zapovest unezverenih SNS foteljaša, zaverenički ćuti.

Gotovo je nemoguće poverovati, ali, neko se iz sopstvenih redova ipak izlanuo, pa, ogolio istinu – po kancelarijama javne požarevačke Gradske Kuće se, bez pardona, i seksualno opšti. Što bi naš narod rekao, dohvatili se u po bela dana, pa udri, na radnom mestu, u zgradi, arhitektonskom blagu Požarevca.

Ko su akteri ovog nezapamćenog seksualnog skandala, to gradski zvaničnici, ni u snu, ne smeju da saopšte. Aj’ samo napiši nešto ako smeš, orkestrirano ima da te tužimo, odzvanjaju reči razbahaćeno razgaćenih funkcionera u Javnoj Gradskoj Kući, preteći dolepotpisanom.

“Domaćin” funkcioner u sopstvenoj kancelariji, visokopozicionirani je u hijerarhiji gradske uprave (ime i prezime poznato redakciji), a “domaćica” funkcionerka, takođe, je od ranije poznata delu javnosti po sličnim javnim (ne)delima (ime takođe poznato redakciji).

Ovaj sraman događaj možda ne bi nikada bio otkriven, da očevidci nisu u bukvalnoj zavadi sa zatečenim gradskim funkcionerom u njegovoj kancelariji. Rade zajedno, uživaju funkcionerski status i brojne privilegije, ali, međusobno, očima ne mogu da se vide. Da su proverili (ne)zaključanost vrata, do ove seksualne afere i bruke stranačke struke, najverovatnije, nikada ne bi došlo.

Mada, za lokalne vlasnike vlasti kako u Požarevcu tako i u celom Braničevskom okrugu, ovakvi slučajevi, baš i nisu, nešto posebno alarmantno. Ovakve nezapamćene SNS afere, za stranačku kancelariju nije nikakva novost.

(Tpknews.com/S.R.)

PROČITAJ I

3 Komentari

    1. U Kraljevu imaju i kancelariju na trećem spratu gde vozač opštine razigrava jednu šefica.. Čak se povremeno prisluškuje…ceo grad to zna a službeni auto koriste za slične avanture..

  1. Šta fali? Neka se ljudi seksaju. A to što su mesta neobičnija je dodatno uzbudljivije mnogima.
    Sramota je na ovima koji su u kancelariju upali bez kucanja i odgovora sa druge strane vrata.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker