DRUGA ŽRTVA VELIKE MORAVE OVE GODINE: Meštanin Aleksandrovca nestao u Moravi

Žabari – Za dve nedelje Velika Morava u svom toku kroz Braničevski okrug uzela je već dva ljudska života.

Velika Morava

Nedavno se u Moravi kod Brežana utopio meštanin tog sela Dragan Milić, dok je na sličan način svoj život okončao i Živorad Pajić (65) iz Aleksandrovca, opština Žabari.

Prema priči meštana on je u ponedeljak predveče, oko sedam sati, nakon što je sa svojim komšijom ceo dan popravljao traktor zajedno sa njim otišao na Moravu da se rashladi.

Pajić je na sprudu kod tzv. Blagojevićeve kolibe zajedno sa komšijom ušao u Moravu kako bi se osvežili. Predsednika Saveta MZ Aleksandrovac, Živojin Savić kaže da je tog dana Pajić ušao u vodu, zakašljao se i pao i da njegovo telo više nije isplivalo na površinu.

– Sve se, desilo brzo, tako da ni komšija nije mogao da reaguje. Obojica su bili neplivači a Pajić je bio i srčani bolesnik sa dva baj pasa – priča Živojin Savić.

Meštani pretpostvaljaju da je Pajiću, koji je stekao penziju radeći u Italiji, srce otkazalo.

Policija je zajedno sa dežurnim tužiocem izašla na lice mesta, gde su uradili uviđaj. Sutradan su angažovani ronioci Žandarmerije da traže telo, koje još uvek nije nađeno. U daljoj potrazi, pored traganja u reci, biće pretraživana i obala reke.

TPKNEWS / M.V

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker