DRIKIĆU PODNESI OSTAVKU! Građani Kučeva već deset dana bez vode – “Mile Sova pravi diverzije po Kučevu”

Postavljanjem polupismenog zemljoradnika iz Voluje za direktora JKP “Kučevo”, građani Kučeva su gajili bojazan od onog najgoreg – da ostanu bez vode.

Darijan Drikić, direktor JKP “Kučevo”

Poslednjih deset dana se upravo to dešava u Kučevu usled naglih kvarova i pucanja vodovodnih cevi po celom gradu.

Kada građani odu kod robijaša Mikića ili nejakog Ivana Rajičića da se žale oni im se smeju u lice i kažu da “to Mile Sova pravi diverzije po Kučevu”.

Istina je da je dolaskom Drikića usled njegovog poznanstva sa direktorom zlokobne kineske firme ZiJin pao dogovor kod Drikića na slavi da Drikić za ogroman novac i sigurno radno mesto kada padne sa fotelje prebaci svu kvalifikovanu radnu snagu u Majdanpek.

Tako je zbog polupismenog Drikića i njegovih ličnih interesa rudnik koji truje reku Pek i Kučevo dobio najbolje, a zagađivanje reke Pek se nastavlja.

Drikić ugroženim građanima nije čak obezbedio ni cisterne sa pijaćom vodom, tako da građani u različitim delovima Kučeva skapavaju od žeđi i ono malo stoke što se drži po domaćinstvima je na ivici izumiranja.

Ovom prilikom građani Kučeva traže hitnu ostavku ili smenu ovog nesposobnjakovića i zahtevaju od lokalne vlasti da se dovede kompetentno lice koje će JKP “Kučevo” postaviti na zdrave noge.

Naročito i zbog računa za vodu koji su dolaskom Drikića postali nejasni i višestruko uvećani, jer tim novcem Drikić planira da finansira predizbornu kampanju u Voluji.

(Mile Sova)

PROČITAJ I

10 Komentari

  1. Verovatno je to novo kompetentno lice za direktora JKP Kučevo Novica Janošević poznatiji kao kučevačka ” Baba sera” inače autor ovog teksta?

  2. Drikic jeste nepismeno nesposobno celjade koji nije mogao da polozi ni prijemni ispit za srednju skolu pa je upisao trogodisnju a sada kobajagi ima visu saobracajnu skolu. U ovom tekstu se ne spominje uzrocnik nestasice vode a to je Milenijum tim koji kida vodovodne instalacije gde stigne. Kolonija nema vodu vise od 10 dana.

  3. Дрикић смотан а за кратко време купио бесан џип од 20 хиљаде евра. Мене интересује да ли је пустио на извршење оних 9,5 милиона хотелу Рудник

  4. Gradjani Kučeva skupite već jednom hrabrost i oterajte zlotvore iz svih institucija i to uz prisustvo nezavisnih medija. Neka vidi Srbija i svet zbog čega to radite. Ovako samo kuknjavom ništa ne postižete a oni vas urnišu.Pa nije manjina jača od većine.

  5. Pod naprednjačkom vlašću Kučevo su napustili školovani ljudi, ono malo školovanih što je ostalo je degradirano i sada nam vode institucije ovakvi poput Drikića koji ne zna da sabere dva broja bez digitrona.

  6. Milenijum tim menja kanalizacione cevi za fekalije a azbestne kancerogene vodovodne cevi stare sedamdeset godina i dalje ostaju. Tako je to kad vam idioti poput Rajčića, Mikića i Drikića vode opštinu.

  7. Drikić sigurno nije postavljen na to mesto zbog njegove stručnosti,već zbog poslušnosti. Gde milogorac okom tu Drikić skokom.

  8. Ovo je ludnica u ovom našem Kučevu. Veoma sam razočaran u opštinu,svaka čast svakome,ali ovo što se radi,sve ide preko ledja naroda,koji trpi ,čuti i gleda kako da preživi sve ovo…. Situacija sa vodom je zabrinavajuća,kao da namerno sve to rade,a zajebavaju narod. Da li je normalno,da čovek dodje kući sa posla,i zbog nestanka vode,ili veoma slabog pritiska,ne može da se okupa? Ej Kučevo,šta rade opštinari,i direktori opštinskih javnih preduzeća,sramota. Pritisak vode slab,curka voda,a niko iz komunalnog neoglašava se,a gradjani sve to trpe. I niko da kaže,kad će se normalizovati snavdevanje vodom. Razočaran sam totalno,naša lepa opština propada…
    E Vučiću,da samo znaš sta se dešava u Kučevu,al sigurno neznaš. Sramota.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker