SRBIN UHAPŠEN U ITALIJI: Zbog sumnje da ga supruga vara tukao je godinama, mlatio je na poslu, a na kraju joj pretio ubistvom!

Srbin (35) uhapšen je prošle nedelje u Padovi u Italiji zbog sumnje da je godinama fizički i psihički zlostavljao suprugu, da bi joj na kraju, kada je odlučila da ga ostavi, zapretio da će je ubiti!

Foto: Ilustracija/Screenshot

Osumnjičeni, kome je sud u Padovi u međuvremenu odredio pritvor, navodno je godinama tukao, maltretirao i kinjio suprugu.

Kako piše portal “Oggi Treviso” maltretiranje je počelo još tokom 2020. godine i to nakon svađa zbog “sitnica”.

– Odnos među supružnicima se pogoršao, a suživot je iznenada postao težak. Osumnjičeni je počeo da optužuje suprugu za prevaru, izdaju, a nakon toga su krenula i premlaćivanja – navodi izvor ovog portala.

Žrtva je, nakon zadobijenih povreda, često tražila medicinsku pomoć, ali je lekare uvek lagala i izmišljala da se povredila na poslu ili kod kuće.

– Međutim kako se iživljavanje nastavilo, žena je odlučila da napusti supruga i nastavi da živi sama. Tada je počela da dobija strahovite pretnje od supruga. Pretio joj je ubistvom ukoliko mu se ne vrati. Jednom je čak došao na njeno radno mesto i nasrnuo na nju pred kolegama – piše portal.

Plašeći se supruga, navodi portal “Oggi Treviso”, žena je promenila broj telefona, adresu stanovanja, ali je osumnjičeni nastavio sa uhođenjem i pretnjama.

– Nesrećna žena na kraju je odlučila da prijavi supruga policiji i da ispriča kroz kakvu strahotu prolazi godinama. Nakon prijave, policija je odmah započela istragu, a ubrzo i uhapsila nasilnika – dodaje se u tekstu.

PLAKAO, MOLIO, PA KAD TO NIJE POMOGLO…

Inače portali u Italiji pišu i da je osumnjičeni, nakon što ga je supruga napustila, zvao u nekoliko navrata i molio je da mu se vrati, plačući tom prilikom. Međutim kada mu to nije uspelo, nastavio je sa maltretiranjem i uhođenjem.

(Tpknews.com/Oggi Treviso)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker