DRAMA U BEČU: Muž Dragane Mirković završio u bolnici!

Toni Bijelić, suprug Dragane Mirković, primljen je u bolnicu zbog jake upale pluća pre nekoliko dana.

Foto: Damir Dervisagić

Sa njim su sve vreme bili supruga Dragana, folk pevačica, i njihova deca Marko i Manuela. Oni su se baš potresli i zabrinuli, međutim, nakon celodnevnih pregleda, ustanovljeno je da je Toni pod jakom upalom pluća, pa mu je prepisana terapija i pušten je na kućno lečenje.

– Iako su svi u prvi mah bili veoma zabrinuti za Tonija, Dragani i deci bilo je bitno da se Toni uz dobru terapiju leči blizu njih, da bude kod kuće. Lekari su to dozvolili, pa je Dragana suprugu mogla da priredi i iznenađenje za Svetog Trifuna, koji su i proslavili u svom domu u Beču – kazao je izvor blizak folk pevačici.

– Tačno je to što ste saznali, Toni ima jaku upalu pluća, ali je izašao iz bolnice i sada smo kod kuće. Sve će biti u redu, hvala vam – rekla je Dragana Mirković za “Blic”.

Dan ljubavi važniji od 8. marta

A o tome kako su proslavili praznik ljubavi, Dragana je kazala:

– Verujte mi, važniji mi je Dan zaljubljenih kao zaljubljenoj ženi nego Dan žena. Toni i ja uvek to proslavimo simpatično i slatko. Obavezno je tu i torta u obliku srca, baloni u obliku srca i, što je najvažnije, čestitke sa romantičnim porukama – rekla je Dragana.

TPKNEWS/Blic

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker