EVNUH NA KAMAGRI: Kako golubački raspop Mijović i makro dama, spajaju lepo i korisno

Nekada je vojvoda Milenko iz Kličevca držao harem, iako srpski borac za slobodu od Turaka, prihvatio se njihovog načina života turskog sultana, sa svim zadovoljstvima koje nosi. Sada se na 50-ak kilometara dalje i posle dva veka pojavio jedan raspop, Nebojša Mijović, poznatiji kao evnuh na kamagri.

Nastrani golubački par-predsednik opštine Golubac, raspop Nebojša Mijović i makro dama Oreščanin Snežana, ex Jovanović, načelnica za urbanizam

Od Vlade Srbije je stigla odluka o prijemu šest radnika na neodređeno u opštinskoj upravi, pa se dala pometnja u trci ko će pre da bude primljen. Mnogi članovi napredni su očekivali da im zasluge za rad u stranci budu dodeljene, ali kompleksi raspopa Mijovića su na prvom mestu, pa se to mora ispoštovati.

Rešen da to iskoristi za seksualne napade, golubački Jutka, stupa na scenu i pošto je veći broj kandidata ženskog pola, uznemiravao je svaku kandidatkinju. Napadao je dok nije izvršio selekciju onih koje su spremne da sa njim završe u toplom dormeu ili džipu.

Međutim, iako su mnoge od njih poklekle, neprikosnovena u srcu i u/na glavi je Snežana, od skora samo Oreščanin, ex Jovanović.

Ova makro dama, nema ljubomorni karakter, pa odobrava sve avanture svog voljenog Šefa. Ljubav podgreva velika količina evra koju dele na toplom i ušuškanom dormeu, dok Golubac od turističke nade, postaje devastirano vikend naselje iz koga odlaze svi.

(Insajder Mile Sova)

PROČITAJ I

3 Komentari

  1. Da Bog živi vijagru, afričku šljivu i vojnu muziku. Samo napred predsedniče kliču ti oni čije ćerke, sestre i žene karaš. A tvoja trošna srčka? Švalerki se zna šta sleduje kada jebač padne sa vlasti. Kao i švapskim kurvama posle rata, šišanje do glave i javna osuda a možda i još po nešto.

      1. E jado nisi svestan svoje gluposti. Zbog takvih dupelizaca se Mijović i osilio. Ako vam je moral na takvo niskom nivou i dozvoljavate da vam seksualno koristi cerke, sestre, majke zapitajte se ko ste i šta postali. Nisam ljubomoran jer postoji stara dobra izreka Ne jede se sve što leti i na jebe sve što ima rupu. Radodajke me nikada nisu interesovale. Za pametnog dosta. Zaslužio si ne jedan već dva sendviča i aplauz.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker