NOVA DRAMA U POŽAREVAČKOJ BOLNICI: Majka je rodila zdravog dečaka a onda su porodici rekli da je preminuo!

Porodilište u požarevačkoj bolnici našlo se ponovo pod lupom policije i tužilaštva posle prijave koju su podneli Udruženje “Za istinu i pravdu o bebama” i porodica misteriozno preminule bebe.

Opšta bolnica u Požarevcu

Kako je za TPKNEWS potvrdio izvor iz Opšte bolnice u Požarevcu, majka M.P. iz okoline Požarevca, rodila je živo i zdravo muško dete. Međutim, tri dana nakon porađaja, u ponedeljak 15. juna, porodici je saopšteno da je njihova beba preminula.

Roditelji su slučaj odmah prijavili policiji, jer bolnica je od njih zahtevala da, nakon što je urađena klinička obdukcija i završeno uzorkovanje, odmah u toku dana ili sutradan preuzmu telo bebe i sahrane ili će u protivnom telo bebe da preuzme opština Požarevac i upokojiti telo uz njihovu saglasnost.

O svemu ovome obavešten je i Radiša Pavlović, predsednik Udruženja “Za istinu i pravdu o bebama” i član Vladine Komisije za nestale bebe koga smo kontaktirali i koji nam je potvrdio da je beba preminula pod nerazjašnjivim okolnostima i da je pokrenuta unutrašnja kontrola bolnice, i da je tužilaštvo pokrenulo istragu, ali da ne može više od ovoga da otkriva zbog istrage koja je u toku.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker