BAHATOSTI NIKAD KRAJA U GOLUPCU: Kiki priznao da je orgijao, a direktor škole zaposlio švalerku!

Seks, droga i novac, uglavnom su perverzije koje povezuje većinu vodećih funkcionera Srpske napredne stranke.

Levo, Josić Jovica, zvani Joca Kiki i desno direktor škole Saša Đorđević/Foto: Facebook

Otkad su došli na vlast, naprednjaci su dobili i iskoristili priliku da zadovolje te porive. Otimaju se oko para i poslova, ali i oko tuđih žena, muževa, ljubavnica i švalera. Kao pacovi, gmižu jedni preko drugih, menjaju partnere, rasturaju i, uglavnom na silu, sklapaju brakove.

U ovim perverzijama posebno prednjači kartel predsednika opštine Golubac, lokalne naprednjačke “Cosa Nostre”. Poput Alistera Kroulija, crnogorski raspop Mijović je napravio svoju lokalnu sektu kojoj nije nametnuo samo politička i kriminalna, nego i seksualne devijacije.

Vođen ovom ideologijom velikog šefa golubačkog kartela, direktor osnovne škole iz Golupca, Saša Đorđević, kako bi se osvetio svojoj supruzi zbog orgijanja sa sinom velikog šefa mlađanim Mijovićem i njegovim telohraniteljom Kikijem, o čemu smo već pisali, isterao je iz škole najstarijeg radnika i zaposlio je na njegovom mestu svoju švalerku.

Naime, još davne 1985. godine došao je u ovaj kraj i ostavio mnoga plemenita dela iza sebe, izveo je na pravi put, da se više ne zna ni broj generacija, osvajao visoke nagrade od regiona do Republike i sve to nije bilo dovoljno direktoru već je isterao Master učitelja iz škole, samo da bi zaposlio svoju švalerku, iz osvete svojoj supruzi zbog orgijanja.

Da je orgijanja bilo i da su naša pisanja tačna, potvrdio je i sam gorila mlađanog Mijovića, Josić Jovica, zvani Joca Kiki.

Priznanje/Screenshot

Pa, šta? Izgleda da u ovim naletima strasti, ljubomore i (ne)moći, nema kraja bahatosti direktora koji u poslednje vreme divlja, zloupotrebljava službeno vozilo, opija se ali i zapošljava nove mlade devojke za velikog šefa i to sa “uslovom”.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker