VLAŠKA POSLA: Dragan (27) iz Busura, uhapšen zbog seksa sa devojčicom (13) iz Đurinca

Dragan Dragomirović (27) iz sela Busur kod Petrovca na Mlavi uhapšen je prošle nedelje zbog toga što je imao seksualne odnose sa devojčicom (13) iz susednog sela, ali je nakon 48 sati pušten iz pritvora i izrečena mu je mera zabrane prilaska devojčici i njenoj porodici.

Foto: Kurir

Dragomirovića je policiji prijavila baka devojčice sa kojom je on bio intiman, tvrdeći da ju je on silovao. Međutim, istraga je pokazala da je mladić duže vreme bio u emotivnoj vezi sa trinaestogodišnjakinjom, što su znali i njeni roditelji.

– Nije bilo silovanja, niti bilo kakve prisile. Mi se volimo i čekaćemo koliko god treba da bismo jednog dana ponovo bili zajedno – kaže osumnjičeni Dragan Dragomirović.

Osumnjičeni kaže da se jako potresao kada je policija došla da ga hapsi zbog silovanja.

– Prošle nedelje zvala me je policija iz Petrovca na Mlavi da idem u PS Svilajnac da dam izjavu. Došli su po mene, bio sam u pritvoru 48 sati i pušten sam, ali uz zabranu prilaska i kontakta sa devojkom i njenom porodicom – objašnjava Dragomirović i dodaje:

– Nešto je po zlu krenulo 29. novembra, kada su se baba i majka moje devojke posvađale. Bio sam tada kod njih, bilo je dosta ružnih reči i poželeo sam da odem. Međutim, baba mi je rekla da slobodno mogu da budem sa njenom unukom u njenoj sobi i da ja nemam nikakve veze sa njihovom svađom. Šta se posle desilo, ne znam.

Dragomirović tvrdi da su on i maloletnica u vezi od 1. maja i da nisu znali da je njihova veza zakonom kažnjiva.

– Upoznali smo se preko Fejsbuka, gde je ona navela da je 1978. Kada sam je video uživo, shvatio sam da je mnogo mlađa, ali već je bilo kasno, zaljubili smo se. Potom me je i ona uveravala da godine nisu bitne. Rekla mi je da se i njena majka udala sa 13 godina, a i moja se majka udala sa isto toliko godina. Kod nas Vlaha to je normalno ukoliko se roditelji slažu, a njeni su nam dali pristanak za vezu – priča on.

Kako kaže, njihova veza bila je savršena, a sa devojčicom je više puta bio u njenoj porodičnoj kući. – Planirali smo da se venčamo sledeće godine, naravno, uz pristanak njenih roditelja. Ona sad u decembru puni 14 godina i završava osnovnu školu. Dogovorili smo se da može da nastavi da ide u srednju školu ukoliko to želi – dodaje on.

U ovaj slučaj uključio se i Centar za socijalni rad.

ROĐACI DEVOJČICE TVRDE DA SE ONI SE VOLE

I rođaci maloletnice tvrde da se Dragomirović i trinaestogodišnjakinja vole.

– Šta je babi bilo da prijavi budućeg zeta, ko to zna – kaže rođaka porodice i dodaje da je devojčicina majka udaljena iz porodične kuće jer je i ona dobila zabranu prilaska.

(Tpknews.com/Kurir)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker