UHAPŠEN SVEŠTENIK PEDOFIL IZ SVILAJNCA: Došao da osvešta vodicu, pa pipkao i mamio devojčicu da se poljube u usta

Seoski sveštenik iz okoline Svilajnca lišen je slobode pod optužbama da je polno uznemiravao 14-godišnju devojčicu.

Foto: ilustracija: Profimedia/Alamy

Sveštenik će u pritvoru provesti 30 dana, a navodni seksualni napad dogodio se u porodičnoj kući žrtve, gde je uhapšeni sveštenik došao da osvešta vodicu. Prema prijavi, on je devojčicu uhvatio za ruku i nagovarao da se poljube u usta.

Sveštenik je iskoristio trenutak kada su brat i otac devojičice napustili kuću i neprikladno je poljubio devojčicu. Kako samo žrtva tvrdi ona je odbila da uzvrai poljubac, nakon čega je i pobegla iz kuće, a napad prijavila policiji.

U prvoj izjavi pred nadležnim organima sveštenik je rekao da je devojčica bila tužna i da ju je, želeći da je uteši, poljubio “roditeljski”.

Lokalci kažu da je uhapšani sveštenik do sada bio ‘čovek za primer’ i da za 15 godina koliko je aktivan u njhovom selu nikada nisu pomislili da je sposoban za takva nedela.

– Svašta se priča. Ne znam koliko je to tačno. On i meni sveti vodicu i poljubi moje ćerke, ali nikada to nisam shvatio kao polno uznemiravanje. Mislim da on to nije uradio iz tog razloga. Znam da je izgubio sina i brata i da je rastrzan zbog toga, ali ne mogu da verujem da je spreman da uradi tako nešto. On je najškolovaniji pop u svilajnačkoj opštini. Porodica devojčice je takođe dobra i poštena, tako da ne znam šta da mislim – kaže meštanin sela iz kog je uhapšen sveštenik, a prenose Novosti.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker