VUČKO PROTIVNIKE PEDERA NAZVAO “KRSTAŠIMA”: O održavanju Evroprajda odlučiće Vulin 96 sati pre događaja (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će MUP “u skladu sa Ustavom i zakonima”, doneti odluku o Evroprajdu 96 sati pre planiranog održavanja tog skupa.

“Litija za spas Srbije”/Foto: Srđan Ilić

Vučić je posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost, rekao da država “neće da izmišlja gluposti” da zabranjuje tu manifestaciju zbog epidemije majmunskih boginja.

Sednici su prisustvovali premijerka Ana Brnabić, ministri Siniša Mali, Aleksandar Vulin, Nebojša Stefanović, direktor BIA Bratislav Gašić, načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović i direktor Kancelarije za KiM Petar Petković.

“Nećemo da se igramo i sprdamo sa našim građanima, da unižavamo ljude koji su naša deca, naša braća i sestre, ali nikad neću razumeti neverovatnu neodgovornost onih koji su od jedne gotovo nevažne teme, ili teme koja je važna samo za jedan deo društva, napravili krstaški rat”, rekao je Vučić.

Ponovio je da je bezbednosna situacija “teška” i da država ne želi da dođe do sukoba.

“Moguće je da dođe do većih nemira u kojima bi naša sila morala da bude veća, a to želimo da izbegnemo”, kazao je Vučić.

Govoreći o najavama okupljanja protivnika Evroprajda, Vučić je kazao da se “ironično zahvaljuje svim junacima” koji, kako je rekao, ne čekaju na prelazima ka Kosovu nego po “parkovima da udare na one koji su slabiji od njih”.

“Da ne pričam koliko je nemoralno da sebi dajemo za pravo da šetamo gde i kad hoćemo, a jednoj grupi to branimo, kao da to nisu naši građani”, kazao je Vučić.

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Jel to on brani svoje? Jesmo protiv nametnutih umobolnih vrednosti. Ne želimo da od zdrave dece prave pedere i lezbejke i da ih uče da postoje dve mame, dve tate, roditelj 1 i 2. Hiljadama godina postojali su otac, majka, deda, baba, sin, kćer, brat, sestra…a sada po gej lobiju brojevi. Ko normalan nije protiv toga? Zašto roditelji ćute na nakaradne tekstove u udžbenicima koji oni plaćaju? Da li se prećutno slažu da im deca postaju pederi i lezbejke? Ako je tako pa zna se kako su slavno završili Sodoma i Gomora. Ni ova civilizacije neće bolje proći. Ko sa nečastivom tikve sadi o glavu mu se raubiju.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker