IMA LI U KUČEVU VEĆE IRONIJE? Voda nije dar naše planete, vodu prave multinacionalne kompanije

22. Marta 2023 godine, e-kucevo, privatni portal Branka Kecmana, predsednika Skupštine opštine Kučevo koji kroji tekstove po meri lokalne kriminogene vlasti, prevazišao je samog sebe.

Foto: Profimedia

Na svetski dan vode, dan koji je bitan za sva živa bića na planeti, dan kada trebamo da slavimo svaki slobodan izvor pijaće vode, dan kada treba da se zahvalimo planeti Zemlji za najvažniji životni resurs, Kecmanova vest dana je da su osnovce odveli u obilazak fabrike vode “Rosa Homolje” u vlasništvu kompanije Koka-kola.

Da zlo ne bude veće, Kecman zloupotrebljava decu za promovisanje uspeha robijaša Mikića i Ivana nejakog koji su tokom svoje kratke vlasti rasprodali gotovo svu javnu svojinu, a najgore što su uradili je prodaja izvorišta vode u Neresnici ovoj multinacionalnoj kompaniji.

Robijašu Mikiću i Ivanu nejakom ide u prilog da od dece prave robote bez mozga koji će da veruju da fabrika pravi vodu, da ta voda nije dar naše planete koji svi podjednako i besplatno treba da imamo, a ne da plaćamo sumanute cifre multinaciolnim kompanijama.

Da je opština Kučevo na ivici kraha i opstanka u prilog govori ova krajnje licemerna vest koju su robijaš Mikić i Ivan nejaki naručili grešnom Branku Kecmanu da promoviše uspehe punjenja ličnih računa ovih kriminalaca.

Pored zatrovane reke Pek, prodatog izvorišta vode, namere da se preuzmu sva seoska izvorišta vode koje su meštani sami finansirali ostaje nam ili da ovu nedužnu decu iselimo na neko lepše i zdravije mesto ili da građanstvo na izborima žestoko kazni ovu vlast i dovede ljude koji vole svoju opštinu i žele da u njoj žive normalan i pristojan život.

(Insajder Mile Sova)

PROČITAJ I

87 Komentari

  1. Ja sam skeptična po pitanju kvaliteta vode iz fabrike mineralne vode u Nerednici jer je izvorište udaljeno na nekih 150 metara od reke Pek koja je puna teških metala iz kineskog rudnika u Majdanpeku. Čudi me da Amerikanci nisu reagovali na konstantno zagađenje reke Pek ili su oni samo maska za nekog našeg lopova?

    1. Siniša Brsan debilu ti si načisto odlepio. Nisu gradjani Kučeva volovi da ne znaju da je fabrika vode u Neresnici privatizovana još 2007. godine. Ostavi ti gradjane Kučeva oni sigurno neće glasati za Ludog Brsana, Pijanog Laleta, Zvonka Kleptomana i nekog Gusku. Glasaće za Mikića jer su dobili posao, puteve, plate, penzije. Džabe mračiš debilu.

          1. Coravi vepru Novice budi musko i piši pod tvojim imenom.Zar ti nije dosadilo da evo skoro 20 godina budeš registrovan kao najverniji SNS BOT.

          2. Zašto baš mora da bude muško? Nama je lepši kao žensko od pozadi.

        1. Besplatan burek kod Jarca imaju Dušica pušica i coravi vepar garagan Novica.Doduše sada im se nudi i besplatan Indijski burek.

      1. NOVICE DEBILU UZMITE TI I KVAZIMODO I RADITE NESTO. SAMO PISETE KOMENTARE POD TUDJIM IMENOM. ZASTO VAS GRADJANI PLACAJU NERADNICI JEDNI

    2. Fabriku Kisele vode u Neresnici su otvorile demokrate. Radikali tj. naprednjaci su tu fabriku na svake dve godine zatvarali da bi imali šta da otvore jer svojih fabrika za 20 godina vlasti nisu izgradili.

  2. Direktor fabrike vode Vukelic je u debelom dilu sa opstinarima. Skoro svi radnici su zaposleni u fabrici po naprednjackoj preporuci. Ivan Hotelski je clan savetidavnog odbora Coca Cole. Sve je to naprednjacka autokratska bagra koja drzi ovaj narod pod okupacionom cizmom.

    1. Siniša Brsan debilu ti si načisto odlepio. Nisu gradjani Kučeva volovi kao ti da ne znaju da je fabrika vode u Neresnici privatizovana još 2007. godine. Ostavi ti gradjane Kučeva oni sigurno neće glasati za Ludog Brsana, Pijanog Laleta, Zvonka Kleptomana i nekog Gusku. Glasaće za Mikića jer su dobili posao, puteve, plate, penzije. Džabe mračiš debilu.

  3. Kažu da Ivan Hotelski za članstvo u savetodavnom odboru Koka Kole prima 2000 evra mesečno. Na to se dodaje još oko 2000 evra iz opštine plus provizije od bratije i evo zašto je ostavio medicinu. Čovek ne zna šta će sa parama

    1. Bilo bi pošteno da kad toliko para prima mesečno, daje i meni neki dinar jer smo rod, a izdržavam petoro dece bez ikakvih mesečnih primanja.

    2. Nisu gradjani Kučeva volovi kao ti da ne znaju da je fabrika vode u Neresnici privatizovana još 2007. godine. Ostavi ti gradjane Kučeva oni sigurno neće glasati za Ludog Brsana, Pijanog Laleta, Zvonka Kleptomana i nekog Gusku. Glasaće za Mikića jer su dobili posao, puteve, plate, penzije. Džabe mračiš debilu.

      1. Sladjane coravi vepru Novice kvazimodo šušukanska po*ušiš svima prasiće,nisu veliki do pola kila su😂😂

        1. MENI JE NOVICA JANOSEVIC VEPAR REKAO DA JE VLASNIK KUSELE VODE RODJENI BRAT PREDSEDNIKA VUCICA I NJIMA MORA SVE DA SE OBEZBEDI

        2. Jesi lud Novice,sve vreme ti govorimo ali ne vredi ti nastavljaš po starom istovremeno piješ šaku lekova i prošvercovanu rakiju iz Rumunije.

      2. NOVICE DEBILU UZMITE TI I KVAZIMODO I RADITE NESTO. SAMO PISETE KOMENTARE POD TUDJIM IMENOM. ZASTO VAS GRADJANI PLACAJU NERADNICI JEDNI. OKRENITE MIKICU ZADNJICU DA VAS TRESNE

  4. OVA OPŠTINSKA GAMAD OKUPLJENA OKO PERIŠIĆA I IVANA HOTELSKOG SASTAVLJENA SA CILJEM LIČNOG BOGAĆENJA,VARANJA OVOG NARODA,ZLOUPOTREBAMA POSEBNO DECE U POLITIČKE SVRHE ZASLUŽUJE NAJSTROŽIJE KAZNE!

    1. Nisu gradjani Kučeva volovi kao ti da ne znaju da je fabrika vode u Neresnici privatizovana još 2007. godine. Ostavi ti gradjane Kučeva oni sigurno neće glasati za Ludog Brsana, Pijanog Laleta, Zvonka Kleptomana i nekog Gusku. Glasaće za Mikića jer su dobili posao, puteve, plate, penzije. Džabe mračiš debilu.

        1. MENI JE NOVICA JANOSEVIC VEPAR REKAO DA JE VLASNIK KUSELE VODE RODJENI BRAT PREDSEDNIKA VUCICA I NJIMA MORA SVE DA SE OBEZBEDI

        2. Skinuli ste Dušici babske gaće koje je kupila polovne na pijaci. Sramota. Sad Dušica mora da nosi vase muske gace a ja mora da ljubim te gace

      1. MENI JE NOVICA JANOSEVIC VEPAR REKAO DA JE VLASNIK KUSELE VODE RODJENI BRAT PREDSEDNIKA VUCICA I NJIMA MORA SVE DA SE OBEZBEDI

  5. Како ће да узму управљање водоводом кад су многе водоводе у општини сами грађани својим новцем финансирали? Тешко ће то да им прође, мотка ће да ради

    1. Nisu gradjani Kučeva volovi kao ti da ne znaju da je fabrika vode u Neresnici privatizovana još 2007. godine. Ostavi ti gradjane Kučeva oni sigurno neće glasati za Ludog Brsana, Pijanog Laleta, Zvonka Kleptomana i nekog Gusku. Glasaće za Mikića jer su dobili posao, puteve, plate, penzije. Džabe mračiš debilu.

      1. NOVICE DEBILU UZMITE TI I KVAZIMODO I RADITE NESTO. SAMO PISETE KOMENTARE POD TUDJIM IMENOM. ZASTO VAS GRADJANI PLACAJU NERADNICI JEDNI. OKRENITE MIKICU ZADNJICU DA VAS TRESNE

        1. Jaka je to fabrika u Neresnici kad je od 2003. do sada promenila nekoliko vlasnika. Meni je Novica Janošević rekao da je vlasnik te fabrike Andrija Vučić a da su ostali maska.

        2. Zaje*ao si se coravi vepru Novice,jedino koga sam molio ali ne 5 puta vec samo jednom tvoju Dušicu i odma mi dala😄

  6. NOVICA JANOSEVIC PISE TEKSTOVE I KOMENRARE! COVEK NACISTO POLUDEO. STA MU CILJ NI ON SAM NEZNA. OPASNO JE PSIHICKI BOLESTAN SVI KOJI CITAJU DA ZNAJU DA SVE PISE NOVICA JANOSEVIC NAJVECA BITANGA U OPSTINI

      1. E glupi coravi vepru Novice,kriješ se i pišeš iza imena Gagi.Odao si se jer jedini ti mozeš da pogledaš ko placa komunalije a ti si upravo napisao da Siniša ne placa komunalije što naravno nije istina.Da Siniša nije placao racune Marijok bi podneo tuzbu protiv njega.Svi gradjani Kučeva znaju da račune za komunalije nisu placali tvoj kum Aco Perišić(dug prema JKP-u 7.000.000),Milan Jarac 1.500.000 a i ti si u toj prici i siguran sam da i ti ne placaš račune za komunalije magarcino.

        1. SINIŠA BRSAN budalo glupa ja radim u Komunalno i ja čitam vodomere magarčino glupa i ja znam da ne plaćaš vodu, plaćala je Sandra e sad neće više

          1. TACNO DA JE NOVICA JANOSEVIC SVUDA PRICAO DA JE VLASNIK FABRIKE KISELE VODE U NERESNICI LICNO ANDREJ VUCIC BRAT OD PREDSEDNIKA DRZAVE I DA U TOJ FABRICI I U KOMUNALNO MOGU DA RADE SAMO NAPREDNJACI A DRUGI NEK CRKNU OD GLADI

          2. Gagi kad čitaš te vodomere jel piše na njima ćirilicom ili latinicom😄gluperdo nepismena.😂

  7. E danima vas sve ka*a ovaj Siniša,je*e vas čovek u mozak kao mlade majmune.Ali nije ni čudo selektirani ste i pripadate partiji sendvičara i botova.😄

  8. Siniša DEBILČINO svi vide da samo ti pišeš pod lažnim imenima ja sam ti u oči rekao da si govno malo prošle subote na buvljaku.

  9. Novice govnaru smrdljivi zasto napadas Sinišu Brsana pod mojim imenom. Ako si toliko hrabar i imaš onu stvar napiši to pod tvojim imenom kao Novica Janosevic.

  10. Reći ću Novici imaj u vidu da ćeš sa njim proći ko bos po trnju. Ti si Siniša, najobičnija sisa, pišeš pod mojim imenom a ne znaš ni kako se zovem.

  11. Novice Janoševiću ja sam Dejan Petkovic Gagi, hteo sam da te zamolim da ubuduće pišeš pod tvojim imenom a ne pod mojim. Ja sa tim ljudima nemam ništa. Rekao bih ti svašta ali neću da izgubim posao.

      1. Gagi gradski špijunu jel si bio na raport kod tvog ševa coravog vepra garagana Novicu da mu podneseš izveštaj koga si video u kafiću🤣

          1. Novice, misliš da te Siniša izbuši? Treba prvo da se plahneš, mnogo smrdis na vepra

  12. Bravo drugari jako i jos jace da nastavimo da ka*amo ove naprdnjačke sendvičare,botove,dupe*izce,gov*are,seoske špijune,du*euvlakače,đilkoše,gamad,stoku koja se redovno oglašava jer se pronalaze u tome👍👏👏👏👏👏

    1. Vidiš Slađane da Novica Janošević hoće da skrene temu sa pravih stvari. Naprednjaci nisu izgradili fabriku mineralne vode u Neresnici već su to uradile DEMOKRATE. Naprednjaci je po peti put otvaraju.

  13. Ljudi ja bih ukrao nešto, oterali su me sa budžeta, kradem samo jaja subotom na pijaci, ima li šta drugo???

  14. Fabriku Kisele vode u Neresnici su otvorile demokrate. Radikali tj. naprednjaci su tu fabriku na svake dve godine zatvarali da bi imali šta da otvore jer svojih fabrika za 20 godina vlasti nisu izgradili.

    1. Zar Novica nije bio protiv Amerikanaca i NATO i rekao da ce da ih procesuira u Nirnbergu? Koliko su mu para dali da ih podrzava?

  15. Fabriku Kisele vode u Neresnici su otvorile demokrate. Radikali tj. naprednjaci su tu fabriku na svake dve godine zatvarali da bi imali šta da otvore jer svojih fabrika za 20 godina vlasti nisu izgradili.

  16. Novica se svuda hvali da je sa Andrejom Vučićem na “prst u dupe” i da je Andreja naredio da Novica bude predsednik Nacionalnog saveta Vlaha. Možda i jeste tako, zašto bi lažirali izbore za Nacionalni savet Vlaha ako nema zaleđinu? Komisija je glasala za sve koji nisu došli na glasanje i ubacila više od 80% listića. Izbori su pokradeni i nikom ništa. Zamislite, ljudi su bili u Italiji i Austriji, nisu prešli granicu a komisija je glasala za njih. Sramota koga Vučićev brat podržava

    1. Novica se nigde ne hvali, nisi ti Siniša ni svestan ko ga sve podržava samo zato što je korektan i veliki borac. Siniša u odnosu na Noleta ti si amera.

  17. Novice, ja nisam Siniša već Rade ako umeš da čitaš debilu nepismeni. Moram da nađem Sinišu i platim mu ručak jer ti je uterao strah u kosti. Imaš fobiju od njega, u svakom komentaru vidiš samo njega

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker