POD OKRIVLJEM POLICIJSKOG ČASA: “Tajno” postavljena “5G antena” u Malom Crniću? (FOTO)

Teorija zavere u kojoj se tvrdi da je virus korona „pušten“ iz tajne laboratorije kako bi se na mala vrata uvela 5G tehnologija, izgleda da je došla i do opštine Malo Crniće.

Foto: TPKNEWS

Poslednjih dana na društvenim mrežama se deli fotografija koja navodno dokazuje da je u Malom Crniću tajno postavljena antena za 5G mrežu mobilne telefonije.

Kako se uverio TPKNEWS, radi se o fotografiji antenskog stuba na telefonskoj predajniku na ulazu u Malo Crniće iz pravca Petrovca na Mlavi.

Naime, meštani Malog Crnića tvrde da je na ovom telefonskom predajniku za vreme vanrednog stanja tajno postavljena antena za 5G mrežu mobilne telefonije.

Inače, prema jedinim dostupnim podacima mobilnih operatera u Srbiji, trenutno u našoj zemlji postoji samo jedna 5G antena i to u Naučno-tehnološkom parku u Beogradu koju je kao probu postavio Telenor.

Podsetimo da su se teorije o štetnosti pete generacije bežične telekomunikacije pojavile pre nekoliko godina i da su posebno postale “popularne” od kako je počelo širenje novog virusa korona. Postoji čitav niz različitih teorija zavera i uglavnom se svode na to da 5G služi ili za širenje ovog virusa ili da je policijski čas služio da “nevakcinisani migranti tajno postave antene ove mreže kako bi potom ta mreža poslužila za kontrolu ljudi”.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

2 Komentari

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker