NEMA DOGOVORA: Dok radnici pošte demantuju Vladu, želja Đorđevića je da postavi Iliju za direktora požarevačke pošte?

Da li se pojedini sindikati u “Pošti”, nikada nisu vodili pravima za boljitak radnika, već samo ličnim interesima?

Zoran Đorđević/Foto: ATAImages

Predsednik Granskog sindikata saobraćaja i telekomunikacija „Nezavisnost“ Aleksandar Titović je jako blizak sa genitalijom, odnosno sa direktorom JP “Pošta Srbije”, Zoranom Đorđevićem.

Kako nezvanično saznaje Insajder Mile Sova, Đorđević i Titović se i privatno druže, a navodno Titović potajno podržava SNS. Titovićev sin Ilija je zaposlen u požarevačkoj pošti, a Đorđevićeva je želja da ga postavi za direktora požarevačke pošte.

Ovom prilikom zaposleni u požarevačkoj pošti pitaju koji je fakultet Ilija završio? Da li je završio privatni ili državni fakultet?

Inače, Aleksandar Titović ima impozantnu biografiju -1993. Službenik u JP „Pošta Srbije“. 2001. Glavni poverenik Sindikata RJ PTT saobraćaja „Požarevac“ „Nezavisnost“. 2001. Potpredsednik Sindikata JP PTT saobraćaja „Srbija“ „Nezavisnost“. 2002. Predsednik Granskog sindikata saobraćaja i telekomunikacija „Nezavisnost“. 2002. Član Glavnog odbora UGS NEZAVISNOST. 2002. Član Izvršnog odbora UGS NEZAVISNOST. 2010 – 2016. godine, potpredsednik UGS NEZAVISNOST zadužen za javni sektor. Obrazovanje – Diplomirani menadžer.

Poštar Stefan Mitrović, jedan od radnika ovog javnog preduzeća koji je obustavio rad, za portal N1 je juče rekao da su na sastanku sa premijerkom bili „takozvani reprezentativni sindikati – sindikat PTT i „Radnik“, kao i nekoliko predstavnika sindikata Nezavisnost“.

– Obustava se ne prekida jer nas ne predstavljaju sindikati, pogotovo ne oni koji se nikada nisu ni vodili pravima za boljitak radnika, već ličnim interesima – , kaže Stefan Mitrović.

Podsetimo, “Pošta Srbije” saopštila je ranije da je na sastanku u Vladi postignut dogovor sa predstavnicima radnika tog preduzeća, na osnovu sporazuma koji su potpisali premijerka Ana Brnabić i predstavnici sindikata.

Brnabić i predstavnici radnika “Pošte Srbije”, koji su štrajkovali tri sedmice, potpisali su sporazum kojim prestaje obustava rada.

(Mile Sova)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Aleksandar Titović je nekada bio poštar koji je raznosio poštu preko pruge, prema lučici. I, kada dođe do pruge on baci skora sva pisma, malo prišeta i vrati se prvi u poštu … Jedan običan neradnik koji je šurovao sa direktorima kako bi umirivao radnike. Sada njegov sin za direktora pošte …blagu bože .

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker