KATASTROFA U VELIKOM GRADIŠTU: Izgoreo etno restoran “Knez”, vatra buknula u kuhinji! (VIDEO)

Etno restoran “Knez” u Velikom Gradištu izgoreo je u požaru koji je jutros oko 5 sati izbio u ovom poznatom ugostiteljskom objektu, a samo brza reakcija vatrogasaca sprečila je katastrofu jer se na dvadesetak metara od restorana koji je goreo nalazi benzinska pumpa.

Foto: Čitalac TPKNEWS

U požaru na sreću nije bilo povređenih, a prema nezavničnim informacijama požar u ovom poznatom etno restoranu izbio je u kuhinji i brzo se proširio jer je objekat većim delom bio napravljen do drveta.

Zbog požara koji je pretio da se proširi evakuisani su bili randici sa obližne benzinske pumpe, ali i porodica čija je kuća odmah pored restorana.

I pored brze intervencije vatrogasaca restoran je totalno izgoreo i bukvalno su od njega ostali samo noseći betonski zidovi.

Na lice mesta je pored vatrogasaca i policije izašao i tužilac koji će utvrditi kako je tačno došlo do požara.

(Tpknews.com/I.M.S.)

PROČITAJ I

4 Komentari

  1. Ko je dozvolio da se pored pumpe izgradi velika brvnara? Gde je onaj protivpozarni inspektor koji nadgleda sve pumpe i lokale i trazi sve do najsitnijeg detalja da bude po propisu? Kako mu je promakao ovoliki objekat od drveta pored pumpe. To zna on i gazda Kneza. Nije brvnara za Srbiju. To vrlo lako gori i slucajno i namerno.

    1. Jovane neznam dali ste upućeni ali restoran je otvoren 1991 a pumpa tek 2002 tako da smatram da su trebali da gledaju ovi iz pumpe gde da je metnu

    2. Jovane neznam dali ste upućeni ali restoran je otvoren 1991 a pumpa tek 2002 tako da je moje misljenje da su ovi iz pumpe trebali da je metnu na drugo mesto ali verovatno su mislili i jao kolko gostiju u restoranu aj mi da stavimo pumpu ovde da izvucemo vise pare i zbog toga zamalo da nastane katastrofa za ceo grad

  2. Jovane neznam koliko ste upuceni ali restoran je otvoren 1991 a pumpa tek 2002 tako da je moje misljenje da su ovi iz pumpe samo mislili kako da zgrnu vece pare i napravili pumpu odmah pored prelepog etno restorana koji je uvek bio pun gostiju ja sam se u tom restoranu krstio i prosto me vezu neke lepe uspomene na to mesto ali sta sad mozemo

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker