ZAŠTIĆENI NAPREDNJAK: Nenad Popović – Pop, siva eminencija u KPZ Zabela, kome niko ništa ne može

Ko je Nenad Popović – Pop, zaštićeni naprednjak koji je poznat javnosti po svojim (ne)delima?

Foto: Privatna arhiva

Nenad Popović zvani Pop je završio Višu školu unutrašnjih poslova u Zemunu, ali nije prošao proveru u policiji zbog njegovih (ne)dela. Nakon neuspelog zapošljavanja u policiji preko partije i upravnika zatvora, zapošljava se u KPZ Zabela gde radi kao menadžer restorana “Preporod”, a član je i skupštine u PD “Kostolac usluge”. U međuvremenu po stare dane završava fakultet i od prošle godine je postao vaspitač u ovoj ustanovi.

Takođe, jedan je od vlasnika kafića “Internet kaffe” u Požarevcu, a predvodio je i grupu momaka da obezbeđuju mitinge SNS-a.

Navodno, pre izvesnog vremena napao je fizički kolegu, Bruna Dobrića na radnom mestu. Dobrić je podneo prijavu protiv Popovića, ali je tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Požarevcu, Aleksandar Lazović odbacio prijavu zato što nema dovoljno dokaza, pa je zato tužilac istog tužilaštva Maja Ilić, podnela optužni predlog protiv Dobrića i uvažila Popovićevu prijavu, kako je i sam Dobrić ispričao na jednom poznatom jutjub kanalu. Proces se sada vodi, a kako saznaje Insajder Mile Sova optužni predlog je na klimavim nogama.

Takođe, kako nezvanično saznaje Insajder Mile Sova, navodno je Popović bio učesnik tuče kada su on i još par njegovih drugara pretukli lice u centru Požarevca, međutim, Popović se na volšeban način izvukao, pravdajući se da je tog dana bio na nekom seminaru.

Ko ovog finog momka štiti? Kada svi znamo da je Požarevac mali grad i da se sve zna?

(Mile Sova)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker