UHAPŠENA CELA PORODICA: Nakon dve godine, rasvetljeno ubistvo Mileta Gege iz Dragovca

Miroljub Stanojević zvani „Mile Gega“ ubijen je u aprilu 2021. godine, u selu Dragovac kod Požarevca, a policija je sada došla do dokaza na osnovu kojih su uhapšeni njegova žena i dva sina.

Ilustracija

Požarevačka policija nakon višemesečnog rada sa Višim javnim tužilaštvom u Požarevcu, došla je do činjenica koje upućuju da su ubistvu Miroljuba Stanojevića u selu Dragovac u aprilu 2021. godine učestvovali članovi njegove porodice!

Po odobrenju zamenika VJT Požarevac uhapšeni su supruga i oba sina, a saslušanje će biti obavljeno sutra u Višem javnom tužilaštvu.

Poljoprivrednik Miroljub zvani Mile Gega, pronađen je mrtav na Veliki Petak u poluizgorelom automobilu u ataru sela Dragovac kod Požarevca! Obdukcijom je utvrđeno da je Stanojević ubijen sa dva hica iz vatrenog oružja ispaljena u leđa, od kojih je jedan probio plećku i izašao kroz grudni koš, a drugi je ispaljen u kuk, a nakon toga ubica je pokušao da prikrije tragove zločina paljenjem tela.

Pretpostavljalo se da je Stanojević ubijen ranije na nekom drugom mestu, a da je na njivu u Dragovcu telo dovezeno i da je tu zapaljeno. Međutim, vatra je samo delimično oštetila vozilo i telo, tako da su istražitelji ustanovili da je reč o zločinu.

Ubijeni Miroljub bio je cenjen u selu, uspešno je obrađivao oko 120 hektara i svoje i tuđe zemlje, a imao je i farmu krava, pa zbog toga niko nije zna šta je mogao biti motiv ovog zločina. Neki su pretpostavljali da je pozajmio pare od zelenaša i da su ga oni likvidirali, jer je za svoju farmu podigao pre par godina kredit koji nije uspeo na vreme da otplaćuje.

Jedan od sinova ubijenog, nakon što je telo pronađeno oprostio se od oca porukom na Fejsbuku i obavestio rodbinu i prijatelje o sahrani.

“Sahrana našeg Mileta obaviće se danas u 14 časova na groblju u Dragovcu”, napisao je tada sin ubijenog.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker