NASTAVLJA SE PAKLENO LETO U KOSTOLCU: “Dobar dan, Zeljo, evo da vas pozovem oko načelnicine ostavke!?”

Nakon burne ovonedeljne sednice kostolačkog opštinskog veća, na kojoj je, Rodin potrčko Darko Grubetić, na prevaru pokušao da ukloni Načelnicu opštinske uprave, Anđeliju Milivojević, sledi obrt!

Foto: M.V.

Nakon nameštenog konkursa za prijem pravnika u upravu gradske opštine Kostolac, pod pritiskom SNS frakcije predvođene Milenom Cerovšek, Anđelija Milivojević je podnela usmenu ostavku na mesto Načelnika uprave, iako je aktuelni predsednik Serdžo Krstanoski svim snagama pokušavao da sačuva Milivojevićku.

Još jedanput se pokazalo da predsenik opštine nema nikakav legitimitet ni u opštini a ni u stranci kojoj pripada i čiji je poverenik za Kostolac. Da li je na pomolu i njegova ostavka ili smena videćemo u narednom periodu.

Međutim, pred samom smenom Anđelija Milivojević, ipak, povlači svoju prethodno podnetu usmenu ostavku!

Naime, na sednici opstinskog veća, Darko Grubetić je pokušao na foru da smeni Načelnika uprave, tj. da ona mora da podnese ostavku, jer je to stav stranke i Zorana Milojevića Zelje, na koga se Grubetić isključivo pozvao, čak je i u jednom trenutku u sred sednice okrenuo telefonski broj gde se obratio licu koga je pozvao:

– Dobar dan, Zeljo, evo da vas pozovem oko načelnicine ostavke!? – rekao je Grubetić navodnom Zelji sa druge strane slušalice.

Kompletno rukovodstvo opštine je ostalo u čudu nakon ovog poziva, jedino je Darko nastavio da preti Načelnici da će Zelja doći sa svojom ekipom ako ostavku ne kovertira što hitnije! Možda i dođe, ali samo ako ga Austrijanci puste iz pritvora na zasluženi vikend?!

Anđelija Milivojević je inače, samohrana majka, žena pred penzijom, bez mrlja u karijeri i dugogodišnji Načelnik uprave gradske opštine Kostolac. U prvom momentu se uplašila pretnji i usmeno podnela ostavku.

Međutim, u međuvremenu, registar sa Grubetićevim i Rodinim malverzacijama je iskopirala i poslala samom vrhu SNS-a. Isti sadržaj registra je poslat i javnom tužiocu u Kraljevu, SBPOK-u, kao i ostalim nadležnim institucijama. Samo jedan deo, koji se odnosi na sport, sadrži dovoljno materijala za “Bal na vodi”, a za ostalo će se videti….

(Tpknews.com/M.M.)

PROČITAJ I

3 Komentari

  1. Isti slučaj je i Kučevu. Ludilo, opšta krađa i bezakonje Snsovaca, valjda vide da im je kraj pa šta dograbe u poslednjem trenutku

  2. Klupko se polako odmotava, onog momenta kada ova naprednjačka bulumenta ode sa vlasti ( a nadamo se vrlo brzo) koja je duboko ogrezla u kriminalnim radnjama, ovom narodu će da svane, ponovo će biti smeha, veselja a posebno slobode koja baš nedostaje.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker