SNS BATINAŠI POPILI DEBELE BATINE: Bagerom, palicama i čekićima napali građane u blokadi puteva (VIDEO)

Na društvenoj mreži Twitter upravo se pojavio nesvakidašnji snimak. Nepoznati muškarac bagerom je krenuo da “krči” grupu demonstranata koji su blokirali saobraćajnicu.

Screenshot

Dok su demonstranti pokušavali da ga zaustave gazio ih je po prstima. Jedan od protestanata uspeo je da se popne na bager i zaustavi ga, a onda je došlo do tuče. Nepoznati muškarac bio je kompletno maskiran.

Aleksandar Vučić je uspeo konačno da napravi pokaznu vežbu građanskog rata, ovoga puta bagerom i pesnicama. Čestitamo predsedniku, premijerki i svim onim državnim strukturama koji su zbog dogovora sa rudarskim gigantom Rio Tinto u stanju da stvaraju ovakve scene po ulicama širom Srbije.

Ovakve nemile scene su svakako samo uvod u ozbiljnije sukobe koji će se dogoditi ukoliko aktuelni režim ne odustane od namere da otvori rudnik litijuma u dolini Jadra. Sigurno da niko ne odobrava nasilje, ali u situaciji kada pravna država ne postoji, kada policija štiti kriminalce i privatne interese, onda je mogućnost da se bes i nezadovoljstvo građana kanališe institucionalnim putem sveden na nemoguću misiju.

Zbog toga će se potezati pesnice, a postoji ozbiljan rizik da će u skorijoj budućnosti pesnice biti zamenjene vatrenim oružjem ukoliko suludost nastavi da pritiska zdrav razum.

PROČITAJ I

4 Komentari

  1. Lavinu niko ne može zaustaviti, ni bager ni batinaši. Lavina nosi sve pred sobom. Za Srbiju u kojoj će vladati Zakon, čast i poštenje.!

  2. Za normalnu Srbiju gde ce se postovati zakon i u kojoj nece biti mesta za kriminace i batinase.Izadjimo na izbore da srusimo ovu kriminalnu vlast.Do bobede.Sve cestitke za TPK NEWS.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker