DIVLJAO MORTUZ PIJAN BEZ DOZVOLE: Mladić (18) iz Požarevca sleteo sa puta i zakucao se u betonsku ogradu

Mladić (18) je juče u Požarevcu, vozeći „citroen“ sa 2,66 promila alkohola u organizmu, bez položenog vozačkog ispita, izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo sa puta i udario u betonsku ogradu.

Foto: Ilustracija

Saobraćajna policija u Braničevskom okrugu, tokom vikenda, zadržala je šestoricu muškaraca koji su automobilima upravljali pod dejstvom alkohola, od kojih je jedan izazvao saobraćajnu nezgodu.

Kako se sumnja, mladić (18) je juče u Požarevcu, vozeći „citroen“ sa 2,66 promila alkohola u organizmu, bez položenog vozačkog ispita, izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo sa puta i udario u betonsku ogradu.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi niko nije povređen.

Saobraćajna policija je u Požarevcu isključila je iz saobraćaja vozače (26) „fijata“ i „golfa“ koji su automobilima upravljali sa 2,02 i 1,72 promila alkohola u organizmu, kao i austrijskog državljanina (25) vozača „bmv“ koji je vozio sa 1 promilom alkohola.

Saobraćajna policija je u okolini Žabara i Velikom Gradištu zaustavila i vozače „bmv“ (23) i „pasata“ (51) koji su automobilima upravljali sa 1,56 i 1,35 promila alkohola u organizmu.

Protiv svih vozača podnete su odgovarajuće prekršajne prijave.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker