PREMIJERKA OPET TUŽNA: Ekolozima i burek i jagnje, a botovima samo sendvič

Nakon što je Ana Brnabić reagovala na fotografiju iz kampa gde se vidi kako Savo Manojlović jede jagnje, direktor kampanje „Kreni-promeni“ imao je šta da poruči premijerki povodom ove objave.

Screenshot

Manojlović je na svom Tviteru objavio sliku na kojem se vidi kako u kampu jede pečenje sa drugim građanima, nakon čega su usledili brojni komentari.

Jedan od njih upućen je i sa zvaničnog naloga premijerke Ane Brnabić, gde je u jednom tvitu Iinicijativu pogrdno nazvala inicijativu „Kreni-okreni“, aludirajući na fotografiju pečenja.

„Od ‘Kreni-pokreni’ postadoše ‘Kreni-okreni’ – vrti se pečenje u šatorima, pršti ekologija, zaštita životinja, biodiverziteta, sve zeleno…. nemojte da vide Viola, Rokfeler, Hajnrih Bel i ostali, teško će oni razumeti taj domaći zeleni momenat“, poručeno je sa zvaničnog naloga premijerke Brnabić.

Na ovu objavu nije ostao nem ni Manojlović, koji je za Nova.rs rekao da premijerki i njenim fanovima može da poruči sledeće:

– Zašto botovima smeta jagnje? Pa za zato što oni jedu sendvič, to je jedino što mogu da kažem Ani Brnabić – kratko je poručio direktor kampanje „Kreni-promeni“.

Podsetimo, već nekoliko dana meštani Gornjih Nedeljica, Loznice, Beograda i ostalih krajeva Srbije kampuju u Pionirskom parku ispred Predsedništva Srbije, tražeći da se konačno zabrani istraživanje bora i litijuma na teritoriji cele Srbije. Iako tokom noći temperatura dostiže i minus, borba građana ne prestaje, a nekoliko šatora postavljeno je svakoga dana.

(Tpknews.com/Nova)

PROČITAJ I

5 Komentari

  1. Gospođici premijerki je potekla voda na usta kad je ugledala jagnjetinu na stolu. Nije joj bilo baš po volji, ali da bi bila u trendu morala je da gricka bajati sendvič. Šta da radiš, što bi rekao njen vođa: ckim si tako si.

  2. Oni bar jedu za svoje pare zaradjene poštenim radom a Brnabićka jede parama RIO TINTA i ostalih od kojih je dobila debelu proviziju. Bolje da ćuti i ne komentariše.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker