SVE JE ISPLANIRANO UNAPRED?! Otkriven piroman koji je zapalio deponiju u Kučevu?!

Kako nezvanično saznaje insajder Mile Sova, Darijan Drikić iz Voluje, predsednik nadzornog odbora JKP “Kučevo” i pomoćnik predsednika opštine Kučevo za ekologiju preuzeo je u svoje ruke pripreme za privatizaciju JKP “Kučevo”.

Foto: eKucevo

Od stupanja na funkciju predsednika nadzornog odbora JKP “Kučevo” vidi se pad u poslovanju jedinog javnog preduzeća u Kučevu. Ovaj pad u poslovanju izazvano je namerno kako bi JKP “Kučevo” bilo rasparčano i prodato.

Pripreme za privatizaciju JKP “Kučevo”, zajedno sa svojim mentorom Milošem Petrovićem-Šomijem, preuzeo je Darijan Drikić iz Voluje, gde početkom svog mandata Šomi odlazi u Lapovo na regionalnu deponiju koja je u privatnoj svojini i tamo dogovara štetne aktivnosti po opštinu Kučevo.

– Do kreiranja budžeta za 2022. godinu čekali su sa sprovođenjem plana u delo. Zatim, početkom 2022. godine izdvajaju iz budžeta opštine Kučevo 3 miliona dinara, da se smeće u 180 kamiona sa deponije u Kučevu, prebaci kamionima deponije iz Lapova na deponiju u Lapovu – , otkriva insajder Mile Sova.

Po rečima insajdera Sove, posao je prvo ponuđen JKP “Kučevo”, sa namerom da se pokaže da ovo preduzeće nema kapaciteta za prevoz i da se posao na javnoj nabavci dodeli firmi iz Lapova sa kojima Šomi i Drikić imaju šemu.

– S obzirom da je u pitanju količina od samo 180 kamiona što predstavlja prosek za dva meseca prikupljanja smeća u opštini, Drikić izdaje svojim falangama iz Voluje nalog da se organizuje paljenje deponije u Kučevu. Jedino je on znao koji deo deponije nije pokriven kamerama za video nadzor, a upravo je sa tog mesta krenuo požar – , kaže insajder Mile Sova.

Postoje dva razloga zašto je Drikić dao nalog za namerno paljenje deponije.

– Prvi je da dokaže da Slaviša Marijoković nije dobar direktor JKP “Kučevo” i da nije sposoban da ugasi strahovit požar na deponiji, kao i da mora da angažuje treća lica na gašenju požara i da za to bude optužen za malverzacije sa novcem. Drugi razlog je da će požarom na deponiji da izgori dobar deo smeća a da će građanima Kučeva predstaviti da je sa deponije odveženo više smeća u tonama nego što je predviđeno – , otkriva insajder Mile Sova.

Zarad privatizacije JKP “Kučevo” koju su, kako otkriva insajder Mile Sova, naredili Perišić i Mikić, Drikić je samoinicijativno uzeo u svoje ruke i izdao nalog da se deponija zapali, kako bi se izazvala ekološka katastrofa.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

20 Komentari

  1. Znaci,to što gradjani mesecima unazad pricaju po gradu da će Perišić da kupi JKP za neke bagatelne novce se je istina.

  2. Mi gradjani Kuceva, trazimo hitno procesuiranje odgovornih iz lokalne samouprave i JKP Kucevo zbog izazvane ekoloske katastrofe a od postenih Naprednjaka, Socijalista, SSP, PSG i Zavetnika da formiraju vecinu u lokalnom parlamentu kako bi spasili Kucevo od kriminalaca

  3. Iz kog budžaka je izašao taj Darijan Drikić? Meni deluje da je totalno nepismen a čuo sam da je nekoliko godina pre funkcije radio kao običan fizikalac u fabrici cevi u Majdanpeku. Znam da od škole ima samo srednju školu jedino da je u međuvremenu kupio neku diplomu na buvljaku

  4. Ovaj pakleni plan je zamisao Ivana Hotelskog. Sta Drikic moze da smisli, njegove ideje su nepostojece. Za ideje treba iole pamet i inteligencija. Hotelska podguzna muva u liku Ivana Nejakog ima u glavi stravicne planove kako da raseli Kicevo i unisti naselje koje je sada centar opstene. Ozbiljne stetocinske porive ima koji su ppodstaknuti enormnim bogacenjem. Trka se sa Novicom u kolicini bogatstva otetog od Opstine i naroda za sto krace vreme. Policija u Kucevu jos otkriva ko je ubio zenu u Misljenovcu, drugi mesec. Nemaju kad da se posvete Opstinarima . A i nemaju dozvolu Hotelijjera nego samo narod kaznjavaju ko nije vezan a ko nije upalio svetlo. A svetlo na kraju kucevackog je ostavka Stetocine Ivana Hotelskog

  5. Лепо је рекао Бранко Кецман на екучево да се не искључује могућност да је неко запалио депонију, само нисмо знали да је пироман из Кецманових редова

  6. Priča se da je Drikić deo otpremnine iz Fabrike Cevi dao Novicu Janoševiću da ga postavi na nekoj funkciji u opštini.

  7. Sram ih bilo, ne samo što nas kradu nego će i da nas ubiju konstantnim trovanjem Peka i paljenjem deponije. Ivan Hotelski treba da podnese momentu ostavku zbog ovoga

  8. Biilo je lopova I do sada navlasti. Ovi Ivanovi su pobedili I Novica u kradji opstinskih para. Osmisljavanje I planiranje kradje predsednika je centralizovao u svoj cabinet. Realizacija lopovluka ide u raznim pravcima I preko poverljivih gusaka I Jarca. Doktore zamajavao narod, otvarao ambulance Po Bukovskoj, Voluji, Radenki. Lazno se predstavljao, od tih ambulanti ni kljucevi vise ne postoje. Sada je na delu pojacana letnja akcija udarana budzetKuceva. U tome je vrhunski izvodjac. Deponiju nije u stanju da ugasi Mariok iako je gleda od kuce I ugisice mu se deca, ne sme covek da pokaze da je ziv, plasi se sopstvene senke. Zna Kako je bio kad jarcu vodunaplatio, bolje da cuti.

  9. Krajnje je vreme da se u sve ovo uključi policija. Ovo više nije za odlaganje, sutra će da počnu da nam pale i kuće? Neznam odakle je iznikao i taj Drikić, koji je verovatno naivno naseo na trikove tih kriminalaca koji čine hotelski orkestar. Zna policija dobro šta se zbiva u Kučevu, ali izgleda da ima naredbu da ćuti, pa se bojim da će jednog dana biti kasno za sve.

  10. Istina je ta da će Aleksandar Perišić kupiti JKP za male pare i da se trenutno radi na uništavanju JKP -a. Drikića neću komentarisati jer čovek nije dostojan funkcije koju obavlja, mi koji smo radili snjim u FBC u Majdanpeku znamo o kakvom se čoveku radi. Bravo za Kecmana koji je priznao da se radi o sabotaži samo je trebao reći da su se to dogovorili u hotelu rudnik pre mesec dana.

  11. Perišić može samo da otme JKP Kučevo i to na prevaru a da ga kupi nikada jer da ima para platio bi struju i vodu. Svi znaju u Kučevu da je Perišić go ko pištolj i da dolazi do para tako što otima i reketira druge

  12. Кучевљани су таоци криминалаца које штите највиши функционери СНС

  13. Deponija i dalje gori. Definitivno treba pomoć sa strane, naši komunalci i opšinari nisu u stanju da reše ovaj problem. Perišiću, Mikić, Rajčiću, Drikicu, Šomiju i ostaloj bandi treba hitno reći NE jer sve upropastiše

  14. Kucevljani, glavu gore, sutra je Novi Dan, I bice nova prevara, nova mahinacija, nova otimacina smisljena od Ivana Hotelskog. Zabavno je cama da VAS magarce I vuku za nos, pogotovo sto VAS doktor vuce za nos I zavrce vam usi. Spremajte se za Novu festu, za Novu manifestaciju, vreme je za gej paradu u nasem Kucevu. Mi amor lutke sa naslovne strane. Ali dokle…

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker