SMEDEREVO U ŠOKU: Gradski funkcioner sa ženom dilovao drogu, baza im je bila Gradska uprava

Srđan Cvejić (44) referent urbanizma u opštini u Smederevu uhapšen je zajedno sa suprugom Zoricom Cvejić (29), nakon što je policija drogu našla u njihovim kancelarijama i kući.

Foto: Screenshot Facebook/Srđan C./Zorica C./Profimedia

U kancelariji Srđana pronađena je marihuana i kokain, dok je u kancelariji kod njegove supruge Zorice pronađena manja količina droge marihuane i 86 psihoaktivnih tableta.

O slučaju se oglasilo i Više tužilaštvo u Smederevu koje je u saradnji sa policijom uhapsilo bračni par.

– Dana 28. 6. 2022. godine, u saradnji Policijske uprave u Smederevu i Višeg javnog tužilaštva u Smederevu, uhapšeni su i zadržani do 48 sati S. C. (48) i Z. C. (29), supružnici iz Smedereva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Prilikom pretresa, kod njih je pronađeno ukupno 1175 grama opojne droge marihuana, kamena supstanca nalik na opojnu drogu kokain težine 52 grama, 86 tableta koje se nalaze na listi psihoaktivnih supstanci, 2 digitalne vagice i jedna drobilica – saopštio je MUP Smederevo.

Foto: MUP

Uz krivičnu prijavu biće privedeni na saslušanje u prostorije Višeg javnog tužilaštva u Smederevu.

Inače, uhapšeni bračni par na društvenim mrežama često objavljuje zajedničke fotografije. Takođe, ako je sudeći po društvenim mrežama oni su u braku od 2019. godine. Na njegovom profilu mogu se naći fotografije kako planinari, druži se i često komentariše supruzi fotografije.

Uhapšeni je na svom profilu na Fejsbuku okačio i fotografiju na kojoj je njegova supruga oskduno obučena, inače, ona na sebi ima čipkasti kombinezon, dok je njena z*dnjica u prvom planu. Ispod ove fotografije sledi niz komentara.

(Tpknews.com/M.J.)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker