DANAS SAHRANJUJU SLAĐANA IZ BOŽEVCA: Skočio u bunar zbog tuge, jer mu je sin poginuo pre 5 godina!

Slađan Ž. (50) iz sela Boževac kod Malog Crnića izvršio je samoubistvo skočivšu u bunar u svom dvorištu! Nesrećni Slađan je navodno izvršio samoubistvo zbog tuge za sinom koji je poginuo pre 2019. godine, a iza sebe je ostavio suprugu, drugog sina i oca!

Foto: Rina

Kako saznajemo, nesrećni Slađan je izvršio samoubistvo u utorak, a danas mu je sahrana na lokalnom groblju.

– Šta da vam kažem, ovo je velika tragedija! Skočio je u bunar u svom dvorištu! Primetili smo da se nešto dogodilo kada smo videli Hitnu pomoć i vatrogasce. Danas je njegova sahrana. Za sobom je ostavio ženu, sina i oca. Oni jadni kukaju i zapevaju, ne znaju šta će od bola – kaže jedan od meštana iz Boževca.

– Priča se da je izvršio samoubistvo iz tuge. Izgubio je sina pre pet godina. Spremali su mu 18. rođendan, a on je nastradao od strujnog udara na poslu, tri dana pre rođendana. Očigledno je sve držao u sebi i gutao tugu, jer se sve ovo vreme normalno ponašao. Bio je uvek prijatan, nasmejan i voleo je da se šali. Bavio se poljoprivredom, častan i dobar čovek. Velika tragedija ga je zadesila – navodi meštanin iz Boževca.

Podsetimo Marko Ž. (17), sin sada nastradalog Slađana, poginuo je od strujnog udara 23. decembra 2019. godine u hladnjači mesare “Union MZ” u Požarevcu.

(Tpknews.com/Alo!)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker