U Srbiji danas oblačno i mestimično kišovito vreme

Danas nas očekuje promenljivo oblačno vreme sa povremenom kišom, ali i kratkotrajnim sunčanim intervalima i sa dnevnom temperaturom iznad 10 stepeni.

Ponegde su mogući kratkotrajni lokalni pljuskovi. U višim planinama iznad 1400 nadmorske visine provejavaće povremeno sneg. Vetar slab zapadni i severozapadni, u Timočkoj Krajini umeren do pojačan. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od tri do sedam, a maksimalna od 11 stepeni u Dimitrovgradu do 15 stepeni u Negotinu.

U utorak u Braničevskom okrugu promenljivo oblačno vreme sa povremenom kišom, ali i kratkotrajnim sunčanim intervalima. Vetar slab zapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura šest stepeni, a maksimalna do 13 stepeni.

U sredu toplije uz umerenu oblačnost sa sunčanim periodima i ređom pojavom kratkotrajne kiše sa većom šansom za jugozapadu i jugu Srbije. U četvrtak još toplije sa dužim sunčanim periodima uz popodnevni razvoj oblaka.

U noći ka petku naoblačenje sa kišom dolazi sa severozapada. U petak svežije sa prolaznom kišom, a na severu Srbije razvedravanje. U subotu i nedelju sunčani periodi sa malom šansom za kratkotrajnu kišu, a dnevne temperature malo iznad 15 stepeni.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker