ČUDO NEVIĐENO: Pored samog gej hotela na Srebrnom jezeru, gradi se splav-crkva na vodi?! (VIDEO)

Prema rečima Dragana Milića, predsednika opštine Veliko Gradište u narednom periodu u planu je izgradnja prve splav-crkve na vodi na Srebrnom jezeru. Iako je za sada samo reč o ideji, ovim projektom rukovodstvo opštine Veliko Gradište bi podiglo spomenik dosadašnjem primitivizmu.

Ilustracija

Zamislite plažu na kojoj imate sve – krofne, ležaljke, skakaonicu i predivan pogled na….Crkvu. Bez obzira da li ste vernik ili ateista ideja o splavu na kome se nalazi crkva i to ni manje ni više nego na sred Srebrnog jezera trebala bi da vas zabrine.

Iz pouzdanih izvora saznajemo da će na jednom od najlepših jezera u Srbiji nići crkva kakva sa razlogom nigde u svetu ne postoji. Vernici i drugi posetioci će u crkvu moći da ulaze u bermudama, kupaćim kostimima, sa ili bez gornjeg dela.

Sa splava na kome će se crkva nalaziti sveštenstvo i vernici će moći da uživaju u pogledu na hotele, restorane, plažu i kupače. Ukoliko bi neko od zaljubljenih posetilaca poželeo da sklopi brak mogao bi direktno sa plaže da prošeta do crkve i da na ovako jedinstven način stane na ludi kamen.

Predsednik opštine Veliko Gradište rekao je da se samo još čeka odobrenje vladike Ignjatija koji će, po svemu sudeći širokih grudi uplivati u ovaj projekat. Biće to veliki korak u liberalizaciji Srbije ako uzmemo u obzir da je pomenuti vladika Ignjatije od ranije poznat javnosti po svojim slobodnim shvatanjima i odstupanju od grube crkvene prakse.

Prema rečima našeg izvora kupači će na liturgiju dolaziti pedalinom a biće dozvoljen i ulazak kućnim ljubimcima.

Još uvek ne znamo koja će se poznata ličnost prva venčati na ovom splavu, ali jedno je sigurno-neće morati da menja lokaciju venčanja i zabave. Sa druge strane oni koji na Srebrno jezero dolaze kako bi sa porodicama uživali u prirodi moraće da menjaju lokaciju.

Ovo nije prvi slobodarski projekat na Srebrnom jezeru. Naime, prošle godine započeta je gradnja novog turističkog gej kompleksa.

Smatra se da će upravo buduća crkva imati najlepši pogled na planirani gej kompleks. Takođe će se iz najluksuznijih soba pomenutog hotela pružati pogled na crkvenu portu, a samim tim i krštenja, venčanja i druge svečanosti.

Posetioce i vernike će zapljuskivati i novi ,,gejzir” planiran u neposrednoj blizini ovog crkvenog splava.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

6 Komentari

  1. Gej motel ? Tebe nabedjeni novinarčiću koliko vidim svrbi guza ? Ne daj bože da budeš primećen negde u okolini V.Gradišta pa tebi će da presedne život i dan kad si rodjen

    1. Nabeđeni pederko! Koliko ja vidim tebi je, izgleda, već iscepana guzica! Nedo Bog da ja saznam ko si, lično ću da te iselim iz Gradišta! Nadam se da redakcija može da vidi kontakt sa koga si ostavio komentar.

    2. Da li si i ti jedan od na stranih kada te je pogodila istina. Možeš da preti ali batina ima dva kraja. U Srbiji je odavno zavladao svaki oblik nemorala a Milić sa svojima u tome prednjači. Ipak će Božija biti poslednja.

  2. Bravo za Tpk News! Raskrinkali ste SNS mafiju, pardon, gradištanska vlast na čelu sa Milićem je promenila nekoliko partija.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker