ISPLIVAO SNIMAK: Pogledajte kako je reditelj Šijan sasuo kofu go**na na vrata direktora komunalnog u Golupcu (VIDEO)

Reditelj Nikola Šijan, početkom juna, kantom punom izmeta polio je vrata direktora komunalnog preduzeća u Golupcu, Miroslava Miloševića, zvanog Miša Pura iz sela Klenja, evidentno besan jer je reakcija nadležnih nakon poplave kanalizacije u njegovom restoranu izostala.

Screenshot Twitter

Reditelj Nikola Šijan iz Beograda vlasnik je restorana „Vilin konjic“ u Golupcu. Početkom juna nakon poplave kanalizacije u njegovom restoranu, Šijan je otišao kod nadležnih organa u komunalnom preduzeću, gde je sa sobom poneo kofu u kojoj se nalazio sadržaj iz kanalizacije i njom polio vrata na kojima je pisalo „direktor“.

Ovaj svoj čin reditelj je tada objasnio na svom Fejsbuk profilu.

– Kako ste vi počeli ponedeljak? Rekli mi da treba da se podmaže… Podmazao. Kada neko ne zna da radi svoj posao, kada nije stručan, kada vi plivate u govnima zbog tako nekoga, kad takva osoba neće da se povuče. Jedini način da iznesete problem jeste da mu problem servirate direktno na vrata. Naravno kofa govna dobro dođe. P.S. Ovako i u Francuskoj poljoprivrednici saspu zgradu Vlade g***ima, da ne bude da sam varvarin, vandal – napisao je Nikola Šijan na svom Fejsbuk profilu uz fotografije vrata na koja je sasuo kofu izmeta.

Par meseci nakon toga, na društvenim mrežama počeo je da se širi i snimak ovog događaja.

Inače, Miroslav Milošević, zvani Miša Pura iz sela Klenja kod Golupca, svojevremeno je bio kasapin u klanici na rasadniku u Golupcu, a kako kad i u mesarama u Golupcu i MZ-u. Bio je dugogodišnji član SPS-a. Zatim perjanica SPO-a, da bi veliki bukadžija u peto oktobarskim promenama kao član DS-a, preko grupe građana do SNS-a dočepao se titule direktora komunalnog preduzeća u Golupcu.

Naime, Miša Pura je čovek koji do dolaska na funkciju nije imao felera, sada slovi za sivu eminenciju odlazećeg raspopa Mijovića predsednika opštine Golubac.

Prema tvrdnjama našeg sagovornika, Mijović je i od ministarstva dobio mišljenje da Milošević ne zadovoljava po kvalifikaciji da bude direktor, ali nadaleko je poznato muvanje v.d. rešenjima a Pura upravlja preduzećem iz senke. Čovek koji je meteorski napravio uspon od Vlajkovog mesarskog panja u Peku do vladara u komunalnom.

Po dolasku u preduzeće koje je bilo u velikoj krizi, vrlo brzo uz pomoć ja tebi ti meni nabavlja auto marke Yugo skala 55. vrednosti 1.000 evra. Počinje da puši firmirane cigarete a ne secani duvan, na beganje.

Miša Pura postaje galantan u organizovanju jela i pila za odabrano društvo. Sada vozi “Reno fluence” koji je plaćen Bibo caru 15.000 evra, rukovodi KJP-om i ponaša se osiono uz amin odlazećeg raspopa Mijovića, a kupio je i plac u prvoj zoni vikend naselja Vinci.

Inače, Milošević je desna ruka odlazećeg raspopa Mijovića, a dobro je poznato da se ta ruka najčešće gura u prkno-zadnjicu. Pa onda i ne čudi ovakav potez.

(Tpknews.com/S.A.)

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Ne razumem, zašto se Mijović često naziva raspop? Da li je on uporedo sa medicinom, studirao i bogosloviju ili je to zbog brade?

  2. Nadimak je dobio jer pati od toga da mu dolaze i mole ga za posao. Verovatno mu i ruku ljube a možda i kleče pred njim. Svi njegovi poltroni moraju da mu se ispovede koliko je ko drpio da zna koliko je njegov deo.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker