JOŠ MALO DA “POKRADEM” GRAĐANE! U Golupcu formiran privremeni organ po volji crnogorskog raspopa

U opštini Golubac uveden je Privremeni organ koji će voditi opštinu do konstituisanja novog saziva Skupštine opštine i izbora novog predsednika opštine.

Foto: Ilustracija/Profimedia

Uvođenje Privremenog organa znači da je prestala funkcija predsednika opštine i kabineta, kao i članova Opštinskog veća, a prestaje sa radom i dosadašnji saziv Skupštine opštine, odnosno neće biti zasedanja niti donošenja odluka na njoj do formiranja novog skupštinskog saziva.

Naime, članove privremenog organa selektovao je lično crnogorski raspop Mijović uz neizbežnog mirišljavka Đukića. Golubački naprednjaci su prvo pocepali svoju SNS odborničku grupu na dva dela. Dobili dva člana i nakon toga su umazali majku troje maloletna dece koja je inače odbornica opozicione grupe građana, gde su je postavili za člana ovog organa, i time je forma ispoštovana. Majka kojoj je naneta više puta šteta namazana i ubeđena da je radno angažovana.

Inače, Zzadatak Privremenog organa jeste da se bavi svim poslovima koji su neophodni za nesmetano funkcionisanje opštine Golubac i nesmetanu dalju krađu para iz opštinskog budžeta.

Ako se po jutru dan poznaje, nije teško predvideti finale.

(Mile Sova)

Jedan komentar

  1. Za sve pljačke odgovaraće Mijović i sve lopuže oko njega. A oni što su mu se uvlačili u bulju gorko će zažaliti. Dosta je narodu i njega i njegovih poslušnika. Vreme je da na čelo Opštine dodju ljudi čista obraza i sa planovima za prosperitet Opštine a ne sopstveni.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker